googlog
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 46
arkadaşlar şu konuya açıklık getirme gereği duydum 10 yıldır bosch-sımenes-profilo beyaz eşya yetkli servisinde teknisyen olarak çalışıyorum şimdiye kadar reklamlarda gösterdikleri kadar kireçlenmiş rezistans ve tambur görmedim.calgon israilin bir düzmecesidir deterjan üretminin yüzde 75 ni elinde tutmaktadır calgonda israil patentlidir tamiyle kazık atmaktan başka bişi işe yaramaz rezistansın ömrü takribi 7 yıldır calgon kullandığınızda ömrü belki 8 yıldır calgona verdiniz para rezistantan birkaçtane alıp yedekte bile bulundura bilirsiniz arkadaşımın hesabına tamamen katılıyorum.üstelik aklınızda bulunsun makinanızın kireçlendiğini düşünüyorsanız 5 paket limon tuzunu makinanın içne dökün 90 derecelik programda bir defa çalıştırın hortumlar dahil bütün kireç kalıntılırı temizlanmiş olcaktır aynı yöntemi demliklerde kullanbilirsiniz deneyin farkı görecekiniz. calgon kullanımına hayır diyrum başkada birşey demiyorum
Dediğin doğru.Çok abartıyorlar.Para için aldatıyorlar insanları.Bilir kişi olarak senin dediklerin zaten yeterli.O kadar para vermeye gerek yok.Yaptıkları abartma hatta yalancılıkta diyebiliriz.
Ayrıca limon tuzunu çaydanlıkta denedim.Müthiş şekilde etkili oluyor.Herkes denesin.