Türk halkına CALGON kazığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
arkadaşlar şu konuya açıklık getirme gereği duydum 10 yıldır bosch-sımenes-profilo beyaz eşya yetkli servisinde teknisyen olarak çalışıyorum şimdiye kadar reklamlarda gösterdikleri kadar kireçlenmiş rezistans ve tambur görmedim.calgon israilin bir düzmecesidir deterjan üretminin yüzde 75 ni elinde tutmaktadır calgonda israil patentlidir tamiyle kazık atmaktan başka bişi işe yaramaz rezistansın ömrü takribi 7 yıldır calgon kullandığınızda ömrü belki 8 yıldır calgona verdiniz para rezistantan birkaçtane alıp yedekte bile bulundura bilirsiniz arkadaşımın hesabına tamamen katılıyorum.üstelik aklınızda bulunsun makinanızın kireçlendiğini düşünüyorsanız 5 paket limon tuzunu makinanın içne dökün 90 derecelik programda bir defa çalıştırın hortumlar dahil bütün kireç kalıntılırı temizlanmiş olcaktır aynı yöntemi demliklerde kullanbilirsiniz deneyin farkı görecekiniz. calgon kullanımına hayır diyrum başkada birşey demiyorum

Dediğin doğru.Çok abartıyorlar.Para için aldatıyorlar insanları.Bilir kişi olarak senin dediklerin zaten yeterli.O kadar para vermeye gerek yok.Yaptıkları abartma hatta yalancılıkta diyebiliriz.
Ayrıca limon tuzunu çaydanlıkta denedim.Müthiş şekilde etkili oluyor.Herkes denesin.

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ne kadar güzel, insanlar sorgulayınca doğru yolu buluyor.Anlatılanlar ve öneriler çok mantıklı bundan sonra bende kullanmıyorum .Arada boş çalıştırmak ve parayı ülke içinde tutmak varken niye elleri besliyelim.

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
22 yaşındayım. ben kendimi bildim bileli annemin evinde çamaşır makinesi var. hala aynı makineyi kullanır annem. makinenin bir kere arıza yaptığını yada rezistansını değiştrmek zorunda kaldığını duymadım... makine haftada 2-3 kere çalışır. şehir şebekesine bağlı ve annem calgon nedir bilmez :)

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
zaten calgon almıyoruz da ,başka böyle gerekli görünüpte gerrreeksiz reklam aldatmaları

nelerdir arkadaşlar?

lassanın reklamı var?harbiden en kral lastik lassamı?

reno flueance o kadar para eder mi?

işin açığı ben reklamlara çok da inanmıyorum, düşünüyorumda genelde reklamı az olan ürünleri almışım yaw:)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bence evine kadar gelip makinene bakacak, sonra da üstüne parça değişimi yapacak ve dünyanın işini yapmış gibi gerindikten sonra sadece 21 YTL alacak usta yoktur.

Ama şunu da söyleyeyim, herşeyde olduğu gibi bunda da abartı söz konusu. Biz hiç Calgon kullanmadık ve hiç bir zaman kireçlenme problememiz olmadı.

3 yıllık evliyim. Makinede ne kireçlenme oldu ne de eve servis geldi. Fasa fiso, hikaye bunlar. Kandırıyolar milleti.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ciddi ciddi reklamlara bakıp inanıyorduk yazıklar olsun gerçi şu aralar bizde kullanmiyoruz teknik serviste çalışan bir tanıdık var bir paket toz getirdi al 90 derece çalıştır 6 ayda bir yeter dedi onu kullanıyoruz.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aman israil Doysun vallaha Dünyadaki Para Akışı Ellerinde Yetmiyor.İlla piyasada ne varsa bizim olsun.