by10ur
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Devir asker devri taş sopa devri gibi konuşmuşsunuz insansız saldırı uçaklarının üretildiği teknolojik çağda
Devir asker devri taş sopa devri gibi konuşmuşsunuz insansız saldırı uçaklarının üretildiği teknolojik çağda
çok dogru bir söz bu söz beni siyasete götürürBu kanıya uçaklarımızın yazılım hakkına sahip olmadığımızdan vardır.
Uçaksız saldırı düşünmüyorsunuz herhalde...
[MENTION=54440]halil413[/MENTION] katılıyorum.İnsanları inandığı şeyden vazgeçirmek zor.Yahudiler faşizm yüzünden çektikleri acı ve korku yüzünden bunları yaparken faşizm i savunanların hala olması üzücü...
Saygısızlık etmek istemem ama geçmiş zaferlerle savaş kazanılmıyor. Bu sefer başımızda ne Mustafa Kemal var ne de o bahsettiğin imanlı göğüsler. Coğrafya demişken de şuan özerklik adı altında şaklabanlık yapan bir kesim var coğrafya da o yüzden tam manası ile arkamızda değil. Ama Allah diledikten sonra ol demesi yeter. Allah vatana millete zeval vermesinYorumların bir kısmı bana cesaretsiz bir kısım neslin yetiştiğini gösteriyor. Yazık. Tarih arkamızda , coğrafya arkamızda, iman göğsümüzde, siyonist bombalar isabet etmez merak etmeyin.Allah en büyük tuzakları kurar.
Saygısızlık etmek istemem ama geçmiş zaferlerle savaş kazanılmıyor. Bu sefer başımızda ne Mustafa Kemal var ne de o bahsettiğin imanlı göğüsler. Coğrafya demişken de şuan özerklik adı altında şaklabanlık yapan bir kesim var coğrafya da o yüzden tam manası ile arkamızda değil. Ama Allah diledikten sonra ol demesi yeter. Allah vatana millete zeval vermesin