Tüplü Monitör Sorunu

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
5 yıl oldu alalı bu aralar ekran beyazken aniden sarı renge geçiyor hemen sonra tekrar beyaz hale geliyor bu sarı ekrandan beyaza geçiş anı gözlerim titriyor ağrı yapıyor
parlaklık ayarı 76 da
Cevabınızı bekliyorum

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Monitörün görüntü kablosunu arkadan hareket ettirince renkte değişme oluyor mu?

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Monitörün görüntü kablosunu arkadan hareket ettirince renkte değişme oluyor mu?
Bazen görüntü gelmiyor çoğunlukla kasayı oynatınca oluyo kabloyu kıvırınca düzeliyor.
Şu an baktım evet sorun kabloda galiba kabloyu oynatınca sarı ekranlar gelmeye başladı.Kabloda bağlantı yerlerinde ezilmeler var galiba bunu nasıl çözebilirim?

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
dostum hemen kurtul o monitörden, zamanında ben de senin gibi yaptım dayandım, bişey olmaz dedim, o monitör yüzünden miyopluk başladı bende, ciddiyim at onu camdan aşağı :D

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dostum hemen kurtul o monitörden, zamanında ben de senin gibi yaptım dayandım, bişey olmaz dedim, o monitör yüzünden miyopluk başladı bende, ciddiyim at onu camdan aşağı
Kardeş senin yine iyi başlangıç benim ömür boyu gözlük verdi doktor ama bu aralar takmıyom uzağı göremiyom yakın için gerek yok:)

Şu an baktım evet sorun kabloda galiba kabloyu oynatınca sarı ekranlar gelmeye başladı.Kabloda bağlantı yerlerinde ezilmeler var galiba bunu nasıl çözebilirim?
YOK MU CEVAP

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
O kablonun değişmesi lazım. Başka türlü düzelmez. Renk gelip gider sürekli. Ama değiştirenler var mı bilmiyorum.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Televizyoncularda değiştiriyolar o kabloyu. Herangi bi televizyon tamircisine gidip değiştirtebilirsin

yada bozuk bi monitör bulup kendin değiştirebilirsin. Ben öyle yapmıştım zamanında

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşta olabilir bi arkadaşa sorayım