Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
monitörü hiç sökmedik CONTRAST çıkıyor bidaha hiç kaybolmuyor tuşlar kilitlenmiş ancak monitörün fişini çıkarıp takınca kayboluyor ama çok geçmeden yine aynı...casus yazılım olabilirmi monitör neden bozulsunki durup dururken.
aleyküm selam,virus monitörüne nası bulaşsın kardeşim tuş bozulmuş yani basılı kalmış nsgnc nin dediği gibi toplarım dersen bi altını sök sil ama yok ben güvenemem diorsan sakın televizyonculara verme direk servisine götür ( çünkü benim karşı komşu götürmüştü monitörü adam tuşları kırmış sonrada onu bali ile tutturmaya çalışmış) kolay gelsin
ya gelmesine gerek yok ben sana söyliyim ne yapacağını :
1.monitörü hurdacıya sat 1ytl verir belki
2.git yani beğendiğin bi monitör al
sebep:çünkü 1 kere tamire gitmiş mönitörden hayır çıkmaz bugun vercen tamircie yarın başka bi sorun çıkcak
inan ben bu zamana kadar 4 tane monitör değiştirdim 3 ünü tamire verdim eve geliyo tak başka bi sorun tekrar götür tekrar git gel o masrafa değmez umarım anlatabilmişimdir not:şu anda kullandığım crea lcd 19" 2 aralık 2007 den beri sorunsuz (işallah bana yazdıklarımdan dolayı kızmamışındır)
öncelikle arkadaşların yazdıklarının çoğu doğru Tuşlarla alakalı birşey.. Ve büyük ihtimal de tuşlarda basılıklık vardır. Garanti süresi dolmamışsa garantiye gönder dolmuşsa kendin açıp da yapabilirsin.Zor birşey değil.. Eğer yapamazsan götürürsün bi teknik servisçiye. Arkadaşların dediği gibi teknik servisçilerde üçkağıtçı çok. Kimi malzeme çalıyor içinden ve bu monitör olmaz falan diyorlar..O yüzden tanıdık birini bul yada adamdan %100 garanti al.. Çünkü yapılacak zor birşey değil..
Eğer ben yaparım diyorsan.Monitörün gücünü kestikten sonra 10-20 dk civarı beklemende fayda var.Çünkü tv ve monitörlerde yükseltgen trafo kullanılır.Bu da 220 ac olan şebeke gerilimini yükseltir.Yaklaşık olarak10 000 (on bin) volta kadar çıkarır.O yüzden monitörün elektrik bağlantısını kestikten sonra bekle ki deşarj olsun ve static elektriğe çarpılma.. Gerisi basit iş, vidaları sök tak... Tuş takımı paneli elektronik devredir.. İçine bakabilirsin, tozlarını silebilrisin.. biraz kontrol et içerideki switcleri başka birşey yok..
kolay gelsin..
Birkaç yoruma katılıyorum tuşlardan olabilir. Eğer pcden kaynaklanan birşey olduğunu düşünüyorsan başka bir pc ye takdene ama hiç zannetmiyorum böyle birşey olabileceğini tuş takımlarında olan bir sorun temazsızlık gibi duruyor. Sorunun kaynağını öğrenirsen buraya yazarsan sevinirim.
arçelik yetkili servise götürdüm sorunsuz çalıştı bir saat bekledik birşey çıkmadı.belki çıkar diyede orada bıraktım sonra alırım diye çıkmadı.bizim kasadan oluyor demekki.ekran kartı 128 mb ondan olabilir ama eskisinden iyi çok nadiren çıkıyor onuda exıte basınca kapanıyor ilginize teşekkürler..
aynı problem bende de var. hatta şuan bu mesajı yazarken bile ekranımda görüntü ayarlarını otomatik olarak yapıldığını gösteriyor ancak boşa.arkadaşlar genelde tuş takımı sorununa değinmişler fakat diğer ayarları tuşlar yapıyor.yani sağa veya sola artırma eksiltme yapıyorum.sadece ekran görüntü ayarlarını yapamıyorum.benim ekran sağdan ve soldan içe doğru yamuk, bu balans ayarıda 100 de duruyor ama ne hikmetse bunu azaltacak eksi tuşu çalışmıyor.