Tuncay Özkan Başbakan'a "Mal" dedi ama bu söz eleştiri sayıldı

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Canı sıkılan, ister Başbakan'a, ister Cumhurbaşkanı'na ister Genelkurmay Başkanı'na "mal" diyebilir çünkü...
Çünkü, Yargıtay, gazeteci Tuncay Özkan'ın Başbakan Tayyip Erdoğan'a yönelik 'mal' hakaretini eleştiri saydı. Mahkemenin 2 bin YTL'lik tazminat kararını bozdu.

64919.jpg

Karara muhalif kalan Yargıtay 3. Hukuk Dairesi Başkanı Atalay Özdemir, "Bu ifade aşağılayıcı, inciticidir. Eleştiri sınırı aşılmıştır. Davalıların davacının kişilik haklarını ihlal ettiklerinin kabulü gerekir." dedi.
Özkan, bir gazetede yayınlanan röportajda, "Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimine aday olmadı. Sizce kendi tabanı niye istemiyor cumhurbaşkanı olmasını?" şeklindeki soruya, "Mallarını biliyorlar da ondan..." karşılığını vermişti. Erdoğan, bu beyanatın ardından 5 bin YTL'lik manevi tazminat talebiyle dava açtı. Ankara 8. Sulh Hukuk Mahkemesi Erdoğan'a 2 bin YTL tazminat ödenmesine karar verdi.

Kaynak

çıtırleblebi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hey allahım yaa bu adamların işi gücü yok birbirlerine laf atıyo ya bu tuncay özkan da ne diye mal diyor ki ama normalde hakaret sayılır eleştiri yapmış olsa dahi benzetme yapmış malllll benzetmesiiiii :nono:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ancak senin gibi bir akılsız böyle bir ilişki kurabilirdi sayın Tuncay Özkan. :) Tayyip Erdoğan kendince her şeyi idare etmek için cumhurbaşkanı olmadı, zaten çoğunluk onun cumhurbaşkanlığına adaylığını koymayacağını biliyordu, çünkü cumhurbaşkanlığı sadece semboliktir, asıl iş başbakanlıkta. O da kendi aklınca başbakanlıkta kalmayı yeğledi.

Yazıktır, günahtır diyorum, ses verin diyorum, biz kaç kişiyiz diyorlar, daha onu bile bilmiyorlar.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tuncay özkan tam bir mal hatta maloğlu mal (hakaret değil eleştiri)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kimseler alınmasın ama,
şu adamın resmini görünce terörist görmüş gibi oluyorum :)

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi tuncay özkanda bildiğin büyükbaş sığırdır bana göre ama hakaret etmedim eleştirdim
pis herif senin aklın neye çalışıyoki sen cumhurbaşkanı başbakan ne onu bile bilmiyosun ancak senin gibi bi mal böyle konusur ve değerlendirir zaten
siz kaç kişisiniz söylliim bence hepinizi üst üste koysam bi adam etmezsiniz

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tuncay özkan 2 senelik biri değildir.çok saygın ve gazeteciliği uğur mumcunun yanında öğrenmiş biridir.kanal d de uzun süre muhabirlik ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır."mal" konusuna gelirsek.çiftçisine "lan" diye hitap eden bir başbakana mal da denir eşekde denir hayvan da denir.ne zman ki o çiftçiden özür dilenir yada çiftiçeye tazminat ödenir ozman bu kelimelerde hakaret sayılır...
saygılar...

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tayyip'in Atatürk'e dediklerinin yanında Tuncay Özkan'ın Mal lafı az bile kalmış zamanında tayyip erdoğanın konuşmalarında Atatürk'e ettiği hakaretleride biliyoruz. Onun için haketmiş bence:) Maldonado dese yeridir:D:D:D:)

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bence hata R.T.Erdoğan'da niye bunu adam yerine koyup dava açar koskoca başbakan.Daha önce Bekir Coşkun'lada muhattap olmuştu bence hiç gerek yok.O koltukta oturuyor olması bunlar gibilerin kendilerini yiyip bitirmesi için yeterde artar.Tabi bunun zevki banada yeter herkesede yeter başbakanada yeter.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tuncay özkan 2 senelik biri değildir.çok saygın ve gazeteciliği uğur mumcunun yanında öğrenmiş biridir.kanal d de uzun süre muhabirlik ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır."mal" konusuna gelirsek.çiftçisine "lan" diye hitap eden bir başbakana mal da denir eşekde denir hayvan da denir.ne zman ki o çiftçiden özür dilenir yada çiftiçeye tazminat ödenir ozman bu kelimelerde hakaret sayılır...
saygılar...

sen Türkiye de yaşıyosun dimi???
eğer cevabın evetse bir soru daha:
hiç tuncay özkanı tv de izledin mi???
cevabın evetse son sorumu soruyorum:
bu kadar zırvalayan bir adamı ciddi ciddi nasıl savunabiliyorsun yoksa bizle kafamı buluyosun???

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Çağlar o çiftçiyi tanımıyor, Çağlar ülkesini tanımıyor.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sen Türkiye de yaşıyosun dimi???
eğer cevabın evetse bir soru daha:
hiç tuncay özkanı tv de izledin mi???
cevabın evetse son sorumu soruyorum:
bu kadar zırvalayan bir adamı ciddi ciddi nasıl savunabiliyorsun yoksa bizle kafamı buluyosun???

neden söylediklerine zırvalık diyorsun.madem sen izliyorsun sen söyle
Tuncay Özkan hangi konuda Tayyip le ilgili bir yalan söylemiş?
ayrıca konu Tuncay Özkanın zırvalıkları değil.söylediği sözün hakaret sayılıp sayılmaması

Çağlar o çiftçiyi tanımıyor, Çağlar ülkesini tanımıyor.

çok tanıyorsan bana anlatda öğrenim.malum daha toyum.sizin gibi zekası ve bilgisi yüksek abimlerimden öğrenim ülkemi

komik olan nedir?

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
neden söylediklerine zırvalık diyorsun.madem sen izliyorsun sen söyle
Tuncay Özkan hangi konuda Tayyip le ilgili bir yalan söylemiş?
ayrıca konu Tuncay Özkanın zırvalıkları değil.söylediği sözün hakaret sayılıp sayılmaması

tuncay özkan hiçbir konuda doğru söylememiştir ki yandaşlarını bile dolandırmak için türlü türlü kampanyalar yapmaktadır.

kanalını satarken dahi basbas bağırarak zamanında yanında çalışan adama ''it'' yakıştırması yapmıştır.(sen saygın diyorsun)

çiftçi dediğin adam tamamen bir şovmendir ve zamanında aynı hareketleri başka devlet adamlarına da yapmıştır.kaldı ki sen edebini takınıp soru soru sorarsan edepli cevap alırsın yoksa azarı yersin.
istersen okulundaki hocana o dediğin ''çiftçi'' gibi bir bağır diğer hocaların yanında.kendini disiplin odasında buluyor musun bulmuyor musun.ya da hiç denemeden olayın vehametini anlayıp koskoca başbakanla nasıl konuşulması gerektiğini bi düşün.

sevsende sevmesende saygı sınırını aşmadan eleştiri yapman gerektiğini ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacağına eminim.

bu arada toy olduğunu söylemişsin yaşın kaç bilmiyorum ama körü körüne kimseyi savunmamanı tavsiye ederim.hele ki bu adam Tuncay özkan gibi mimlenmiş biriyse.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hala soruma cevap almadım.herhangi bir yalanını söyler misin Tuncay Özkan ın Tayyip hakkında ki?sadece hak edene saygı gösteririm.okuldaki hocalarla ilgili verdiğin çocukca örnek içinse şunu söyleyebilirim:
okuldaki hocalar benim hayatımı etkilemiyor veya yöneltmiyor.kaldı ki bana saygı göstermeyen adam kim olursa olsun bangır bangır bağırırım.

hani hep diyosunuz ya.koskoca başbakan.halk adamı.devlet adamı.karşısındaki şovmen bir çiftçi olsa bile o şekilde konuşmak yakışır mı o koskoca başbakana?size göre suçlu olanlara biri birşey dese iyi oluyor.bize göre suçlu olanlara sesimizi çıkarınca "vay efendim sen nasıl buna böyle dersin yok o adam büyük bir insan.yok böyle yok şöyle"noluyoruz ya.
bak kendin demişsin:
sevsende sevmesende saygı sınırını aşmadan eleştiri yapman gerektiğini ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacağına eminim.

ee.başbakan niye öyle konuşuyor halkla.sen niye savunuyorsun öyle konuşan başbakanı.olaylara bakış açınızı değiştirin o şekilde yorumlar yazın.herkesin gözünden bakın biraz.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hala soruma cevap almadım.herhangi bir yalanını söyler misin Tuncay Özkan ın Tayyip hakkında ki?sadece hak edene saygı gösteririm.okuldaki hocalarla ilgili verdiğin çocukca örnek içinse şunu söyleyebilirim:
okuldaki hocalar benim hayatımı etkilemiyor veya yöneltmiyor.kaldı ki bana saygı göstermeyen adam kim olursa olsun bangır bangır bağırırım.

hani hep diyosunuz ya.koskoca başbakan.halk adamı.devlet adamı.karşısındaki şovmen bir çiftçi olsa bile o şekilde konuşmak yakışır mı o koskoca başbakana?size göre suçlu olanlara biri birşey dese iyi oluyor.bize göre suçlu olanlara sesimizi çıkarınca "vay efendim sen nasıl buna böyle dersin yok o adam büyük bir insan.yok böyle yok şöyle"noluyoruz ya.
bak kendin demişsin:

ee.başbakan niye öyle konuşuyor halkla.sen niye savunuyorsun öyle konuşan başbakanı.olaylara bakış açınızı değiştirin o şekilde yorumlar yazın.herkesin gözünden bakın biraz.

çocukça örneğim belkide daha olayları çocuk gibi algıladığın içindir.
yazdığım yazımın içinde aradığın soruların cevapları var.elinin altında da internet var.

birazcık taratırsan yalanlarının ne olduğunu bulursun başbakan hakkında.ya da doğru bir cümlesinin olmadığının.
eğer memlekete Tuncay özkan ın bakış açısıyla bakacaksak veya onu savunanların baktığı açıyla hepimizin kör olması lazımdı.bilmem anlatabildim mi??

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
iyi de bunlar kaç kişi yada kaç lira....Diğer bir konu ise neden inat ediyorlar bir ideolojiyi tuturdular gidiyorlar. Adamlara yanlış yapyorsunuz yapmayın deniliyor gerçekleri artık görün deniliyor. Adamlar körü körüne bağlanmışlar. Yanlışda olsa hatalıda olsa oradan dönüş yok işte gerçek cahiliyet budur. Yanlışı bile bile yanlışa devam etmek....

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
T.Ö için manda demiş olsak eleştiriden sayılırmı ? ..

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dahada birşey yazmıyorum.ister korktu kaçtı deyin ister cevap veremedi deyin.siz laftan anlamıyosunuz bunu anladım.şu an itibariyle siyaset bölümünde en fazla yeni haber yayınlarım.alın kendi aranızda kimi aklayıp kimi karalıyorsanız karalayın...

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dahada birşey yazmıyorum.ister korktu kaçtı deyin ister cevap veremedi deyin.siz laftan anlamıyosunuz bunu anladım.şu an itibariyle siyaset bölümünde en fazla yeni haber yayınlarım.alın kendi aranızda kimi aklayıp kimi karalıyorsanız karalayın...

sen her zaman karalıyorsun.
hiçmi iyi şeyler yapılmıyor? yapılıyor iyi şeyleride gör oralarada girip yorumlarda bulun böylece objektif olduğunu göstermiş olursun.