Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 ay önce tomografi çektirdim.Tümör olabilir diye bişey çıkmadı bu aralar yine tümör oluşmuş olabilir diye tomografi çektirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor hastalık hastalığın var diyorlar kafayı yiyeceğim.
ya varsa tümörpsikolojik destek almalısın hastalık hastalığı gitgide artan bi psikolojik rahatsızlıktır ve tedavi etmezsen psikolojini mahveder bir an önce psikolojik destek al
Ailen niye tomogrofiye izin vermiyor o kismini anlamadim? Bir de tumor olabilecegini dusunduren sey nedir? Bir hastalik mi gecirdin yoksa birden bire mi geldi bu
birden geldiAilen niye tomogrofiye izin vermiyor o kismini anlamadim? Bir de tumor olabilecegini dusunduren sey nedir? Bir hastalik mi gecirdin yoksa birden bire mi geldi bu dusunce?
tümör mrde cıkar tomografi ise bir yere düştükten sonra kanama varmı vb diye yapılır tümörün belirtileri bellidir gece başlıyan baş agrısı nöbet vb. yani senin var olabilir die bir şey yok cevrendeki olyadan etkilenmişsin galiba ama tümör olsa belirtileri belli olur ve ailende zaten durmaz tomgrafidede tümör cıkma ihtimali az cok büyükse cıkar büyük olsa suan zaten sen nöbet vb gecirmiştin 2dkkadan fazla nöbet gecirmiştin hemdeArkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 ay önce tomografi çektirdim.Tümör olabilir diye bişey çıkmadı bu aralar yine tümör oluşmuş olabilir diye tomografi çektirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor hastalık hastalığın var diyorlar kafayı yiyeceğim.
bt tomografi de gözüküyor diye biliyorum babam doktortümör mrde cıkar tomografi ise bir yere düştükten sonra kanama varmı vb diye yapılır tümörün belirtileri bellidir gece başlıyan baş agrısı nöbet vb. yani senin var olabilir die bir şey yok cevrendeki olyadan etkilenmişsin galiba ama tümör olsa belirtileri belli olur ve ailende zaten durmaz tomgrafidede tümör cıkma ihtimali az cok büyükse cıkar büyük olsa suan zaten sen nöbet vb gecirmiştin 2dkkadan fazla nöbet gecirmiştin hemde
Baban Doktorsa Senin Hasta Olup Olmadığını Anlayabilir Fazla Kafaya Takma Takmadan Yapamıyorum Sürekli Aklımı Kurcalıyor Benim Diyosan Ailene Durumu Kafayı Taktığını Anlat Bence.bt tomografi de gözüküyor diye biliyorum babam doktor