Soru tümör var mı yardım edin

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 ay önce tomografi çektirdim.Tümör olabilir diye bişey çıkmadı bu aralar yine tümör oluşmuş olabilir diye tomografi çektirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor hastalık hastalığın var diyorlar kafayı yiyeceğim.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
vücudunda kanserde olabilir bendede olabilir sendede ondada bundada diğer rahatsızlıklarda hayat böyle geçmez hergün öleceğine psikolojik olarak gerçekten sorun varsa 1 gün zaten ölürsün hayatı kafaya takma olcağına varır herşey

hiçbirşeyi takma kafana oğuz sasinin anlattığı gibi ;

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Şüphelerin varsa 6 aya tamamla derim süreyi, sonra çektir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Ailen niye tomogrofiye izin vermiyor o kismini anlamadim? Bir de tumor olabilecegini dusunduren sey nedir? Bir hastalik mi gecirdin yoksa birden bire mi geldi bu dusunce?

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 ay önce tomografi çektirdim.Tümör olabilir diye bişey çıkmadı bu aralar yine tümör oluşmuş olabilir diye tomografi çektirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor hastalık hastalığın var diyorlar kafayı yiyeceğim.
tümör mrde cıkar tomografi ise bir yere düştükten sonra kanama varmı vb diye yapılır tümörün belirtileri bellidir gece başlıyan baş agrısı nöbet vb. yani senin var olabilir die bir şey yok cevrendeki olyadan etkilenmişsin galiba ama tümör olsa belirtileri belli olur ve ailende zaten durmaz tomgrafidede tümör cıkma ihtimali az cok büyükse cıkar büyük olsa suan zaten sen nöbet vb gecirmiştin 2dkkadan fazla nöbet gecirmiştin hemde

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Şikayetiniz ne ise ilgili poliklinikten randevu alıp muayene olunuz.

hyper2992

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
tümör mrde cıkar tomografi ise bir yere düştükten sonra kanama varmı vb diye yapılır tümörün belirtileri bellidir gece başlıyan baş agrısı nöbet vb. yani senin var olabilir die bir şey yok cevrendeki olyadan etkilenmişsin galiba ama tümör olsa belirtileri belli olur ve ailende zaten durmaz tomgrafidede tümör cıkma ihtimali az cok büyükse cıkar büyük olsa suan zaten sen nöbet vb gecirmiştin 2dkkadan fazla nöbet gecirmiştin hemde
bt tomografi de gözüküyor diye biliyorum babam doktor

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
bt tomografi de gözüküyor diye biliyorum babam doktor
Baban Doktorsa Senin Hasta Olup Olmadığını Anlayabilir Fazla Kafaya Takma Takmadan Yapamıyorum Sürekli Aklımı Kurcalıyor Benim Diyosan Ailene Durumu Kafayı Taktığını Anlat Bence.