Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm güncelleştirmeler yüklü ve tüm aygıtları tanıyan xp cdsi yapmak?
cdye sığmaz böyle, birsürü de bekletir, bana göre temel ihtiyaç .net 2.0 dır o küçük istersen onu ekle, 3.5 isteyen de indirip yüklesin bi zahmet
hayır rardan çıkarıp koymayacaksın, bak ne demişim "En sonda da IE8 Addon.cab dosyasını nLite'nin içine sürükle." komple içine atacaksın kendisi tanır zaten
xp de bakılacak bi yer göremedim windows 7deki gibi, ya ben xp kullanmayı unuttum ya da yok böyle biryer, o programla indirdiğin güncellemeler muhtemelen sondur 2010 tarihli güncellemeler var orada, daha da microsoftun xpye güncelleme çıkardığını sanmıyorum
şu an sendeki bi takıntı haline gelmiş iki güncelleme eksik olsa ne olur öcüler yemez bilgisayarını yap cdni keyfine bak yahu
.d ya ben eskiden güncelleme nedir bilmezdim sp2 takılıyodum hep kapadıyodum sonra önemli olduğunu anladım takıntı oldu dediğin gibi hadi ii yakşamlar teşekkürler herşey için