15 Mart 2009 #1 K kocaoglur Öğrenci Katılım 26 Ocak 2007 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 63 Windows 7 kullanıyorum Bilgisardaki dosyalar media player görüntüsü oldu.hangi dosyaya tıklasam o çıkıyor tabiki açılmıyor, internette açılmıyor. bana yardım edecek arkadaş varmı?
Windows 7 kullanıyorum Bilgisardaki dosyalar media player görüntüsü oldu.hangi dosyaya tıklasam o çıkıyor tabiki açılmıyor, internette açılmıyor. bana yardım edecek arkadaş varmı?
15 Mart 2009 #2 S sivaspor Profesör Katılım 23 Eylül 2008 Mesajlar 2,454 Reaksiyon puanı 2 Puanları 218 kocaoglur dedi ki: Windows 7 kullanıyorum Bilgisardaki dosyalar media player görüntüsü oldu.hangi dosyaya tıklasam o çıkıyor tabiki açılmıyor, internette açılmıyor. bana yardım edecek arkadaş varmı? Genişletmek için tıkla ... Ekran goruntusu falan varmi? Birde Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Associations Sirasiyla burayi ac ordan takip et kac dosya mp classic ile iliskilendirilmis.
kocaoglur dedi ki: Windows 7 kullanıyorum Bilgisardaki dosyalar media player görüntüsü oldu.hangi dosyaya tıklasam o çıkıyor tabiki açılmıyor, internette açılmıyor. bana yardım edecek arkadaş varmı? Genişletmek için tıkla ... Ekran goruntusu falan varmi? Birde Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Associations Sirasiyla burayi ac ordan takip et kac dosya mp classic ile iliskilendirilmis.
15 Mart 2009 #3 rise Dekan Emektar Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 9,890 Reaksiyon puanı 3,247 Puanları 293 Hiç sorun değil. Media Player Classic açabileceği dosyalara sigesini koyar. Winamp veya başka program yüklersen onlara geçer. Senin tercihin önemli..
Hiç sorun değil. Media Player Classic açabileceği dosyalara sigesini koyar. Winamp veya başka program yüklersen onlara geçer. Senin tercihin önemli..
17 Mart 2009 #4 Finix Daha mükemmel bir Troy Katılım 4 Haziran 2008 Mesajlar 11,527 Reaksiyon puanı 2,285 Puanları 293 rise sen ne diyorsun böyle mesela classic internet explolerı açar mı
17 Mart 2009 #5 ExCeLLeNT Dekan Katılım 20 Şubat 2009 Mesajlar 5,774 Reaksiyon puanı 17 Puanları 218 finix dedi ki: rise sen ne diyorsun böyle mesela classic internet explolerı açar mı Genişletmek için tıkla ... Evet doğru ieyi açar mı mpclassic.
finix dedi ki: rise sen ne diyorsun böyle mesela classic internet explolerı açar mı Genişletmek için tıkla ... Evet doğru ieyi açar mı mpclassic.