Tuğba Ekinci - Kondom !!!

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Esasen albümü dinlemeli herkes. Cinsellik temalı olmayan müziği ve sözleri şahane bir sürü şarkısı var. Ayrıca ben bu kadını çok akıllı buluyorum. Yaptığı iyi bir şey mi? Hayır tabiiki değil! Ama adından söz ettiriyor ve bir sonraki albümüne para çıkartabiliyor mu? Evet! Ayrıca baksanıza klibi bile beleşe getirmiş sponsor zaten şarkının ana temasını oluşturuyor. :D Kısaca işini biliyor. ;D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
mavinok.ta dedi ki:
Esasen albümü dinlemeli herkes. Cinsellik temalı olmayan müziği ve sözleri şahane bir sürü şarkısı var. Ayrıca ben bu kadını çok akıllı buluyorum. Yaptığı iyi bir şey mi? Hayır tabiiki değil! Ama adından söz ettiriyor ve bir sonraki albümüne para çıkartabiliyor mu? Evet! Ayrıca baksanıza klibi bile beleşe getirmiş sponsor zaten şarkının ana temasını oluşturuyor. :D Kısaca işini biliyor. ;D

Sorma mavi biz o reklamlardan neler çekiyoruz.Sanal reklam uygulamasınada girmişler,hemde lig tv kanalında.Maça bakıyoruz hoop prezervatif orta sahanın içinden çıkıveriyor.Gelde delirme maçın ortasında.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
872186974157177021hp5.jpg

:}

seydiyucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar olaya birde iyi taraftan bakalım.zaten bu kadın ilgi çekmeye çalışıyor.allahtan akıllı bir kadın değil yoksa clip'te alllah korusun condom'un kullanılışını takılışını gösterse ne olurdu.çokkk reytin alırdı orası malum. şarkı sıralamasına gelirsek condom,yoksa,vermem ya varsa herkeze verecekmi allahım,allahım ne günlere kaldık ben istemem ama abazalara güzel geliyor sanırım. :*

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk önce O şimdi asker canı neler ister
şimdide Dünyaya condom, Şarkı adlarının sıralaması Condom,Yoksa,Vermem...

Bu kadın *aşarın önde gideni..

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
TuningMert dedi ki:

Kadıköy meydanında bu kıyafetle kondom dağıtsın diyorum :D ;D reklam yapmış olur. Ürünü kullanma fırsatıda doğabilir ama o kadar olacak körle yatan şaşı kalkar ;D ;D