Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 kere, farklı günlerde aradım. 1.sinde 8dk de,2.sinde 7 dk de,3.sünde 17 dk bekledim ve kapattım,4.sünde 4 dk de bağlandım... ama hiçbirinde problemi çözümsüz bırakmadılar.
hızım 1 megabit düşüklüğü yüzünden arıyorum 3e çıkartıyorlar bu sefer kopma oluyor sonra da kopmalar yüzünden arıyorum yine 1 e düşürüyorlar.birde şahan ttnetin hızına yetişmek için parmak egzersizi yapınca ben iyice sinir oluyorum
TTNET Adsl gerçekten rezalet ama Fiberi sorunsuz gerçekten. Her müşteri temsilcisinin birbirinden farklı konuşması olmasa birde dolandırıcı olmasalar iyi firma aslında.
16 mg kadar destekleyen bir internet paketi kullanıyorum. Adil kullanım kotasını aşar isek eğer 3mg düşeceği yazıyor. fakat ben zaten 3mg kullanamıyorum ki biraz yüklensek internet kopuyor, balkona geçip interneti geri getirme duası okuyoruz...
telefonu bağladıkları kutuya geçen gün baktım, akıllara zarar.. sokaktan kablo bulmuşlar bağlamışlar resmen yama yapmışlar tabiki kopar internett kendim direkt olarak kutudan modema kadar bir internet kablosu çekmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle başarısız yapılan bağlantılardan kaynaklanıyordur... daha bugün geldiler fiziki olarak birşey yapamıyoruz diyor..
yukarıda belirttiğim sorunu evdeki tessiatı iptal edip kendim evin önündeki kutudan sıfırdan bir 4 telefon kablosu ile cama kadar kablo çekerek çözdüm 6 mg gibi bağlanıyor. çevirmeli bağlantı yaptığımız zamanları düşünürsek çok şükür yeter.
tekelleşme her zaman kullanıcı için kötüdür, bu ttnet için de geçerli siyasi partiler için de geçerli. ttnet ten nefret eden kişilerin bazılarının başka konularda tekelleşme taraftarı olması ne kadar komik. Anlayana, anlamak isteyene.