djvietnam
Profesör

ttnettin yeni kampanyası kampanya 31 aralık 2013e kadar geçerlidir ayda 42 tlye 24 ay t nexus 10 durun 24 ay 42 tl ne kadar yapar diye hesaplamayın 1008 tl yapıyor arkadaşlar bakalım kimler alıcak tabletin özellikleri
tt netten bıktım nerde görsem ayar oluyom 8 mbps parası ödüyorum limitsiz başka tarife yok bunu kullanacaksın diolar sonrada hattınız desteklemiyor deyip 4 e çekiyolar ama 8 mbps ödüyorum gene saçmalık
gerçek rakip diye bir şey yok, tüm altyapı adamlara ait,rakip gelmesi için her şeye yeniden başlaması lazım...ttnet'e sağlam bir rakip geldiği gün, gerçek bir müjde olur bu vatanın insanlarına.
gerçek rakip diye bir şey yok, tüm altyapı adamlara ait,rakip gelmesi için her şeye yeniden başlaması lazım...
kendi altyapısına sahip bir rakip geldiği zaman işte.
mesela 700mbit download ve upload'lı interneti 70 dolara satan google gibi
http://forum.shiftdelete.net/fiber-internet/288904-70-dolara-700mbit-internet.html
Konuyu okurken dikkatimi çekti google bile yıllarca yapılan çalışmadan sonra bu hızı verebildiğini açıklamış kaç yıl olduğunu yazmamışlar biz çok bekleriz gibi.
Belirttiği hızları 2012 Kasım ayında vermeye başlamış ama.yaklaşık 15 sene felan çalışmış adamlar.
Evet 1998'de kurulur kurulmaz dur şu şehre 700 mbitlik bağlantı yapalım dediler.
Kurulduğu günden beri bütün projeler aslında ikinci plandaydı, hep buna çalışıyorlardı !
Google 1998 yılında kuruldu 2001 de lider oldu demişsiniz (hangi konuda lider olmuşdu?)yazdıklarınızda o hızı 3 yıl içinde verdiği şekilde bir izlenim veriyor oyüzden düzeltme ihtiyacı duymuşdum söylemek istediğimi anladığınıza sevindim.
tt netten bıktım nerde görsem ayar oluyom 8 mbps parası ödüyorum limitsiz başka tarife yok bunu kullanacaksın diolar sonrada hattınız desteklemiyor deyip 4 e çekiyolar ama 8 mbps ödüyorum gene saçmalık
şimdi bu netlimitsizde bi 8 e kadar olan var bide 8 olan var benımki 8 olan ama hat desteklemıyor deyip 4 e çektiler ama aynı ücreti ödüyom tarifeyi değiştirmeye kalkıncada akn varmış diğerlerınde oda olmuyor gene arayacam bakalım8 Mbps Limitsizi Paket 119 TL dir.Eğer bu paketi kullanıyor ve hızın 4 Mbps ise bu paketi hızı veremediğiniz için kullanmak istemiyorum der TTNET müracat edebilirsin.Yanlız NETLİMİTSİZ paketi kullanıyorsan adamlar zaten o pakette 8 Mbps garantisi vermiyorlar hattının hızı bulunduğun lokasyondaki altyapı,modem,ev tesisatın,bölgendeki yoğunluk ,santral mesafen hepsi etkilediği için 1-8Mbps arasında veriyor.paketleri iyi araştırın isterseniz.Bilmiyorsanız sorun mutlaka bilen birileri yardımcı olurlar.