TTNet'ten Gelen Araması

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Selamlar,

TTNet bu gün beni aradı. Arama sebebi olarak da; 1 MBit hatların tamamen kaldırılacağını, bunların yerine en düşük hız 8 Mbit, 25 GB kota geleceğini söyledi.
25 sonras 1 MBit'e devam da dedi hemen :)

Şimdi bu doğru mudur ? Çoktan beri takip etmiyorum da haberleri. Arada kata kulliye getirmesinler ? TTNetDestek sana ihtiyacımız var :O

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aslında doğru ama şunu anlamış değilim.Bazı söylentiler var .Hız düşmesi yaşarsan faturaya 15 tl eklenir diye.Ama hız düşünmesi yaşayan da yok.Ne derece doğru bilemem ama 8 mbit'e geçmeni tavsiye ederim.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

TTNet bu gün beni aradı. Arama sebebi olarak da; 1 MBit hatların tamamen kaldırılacağını, bunların yerine en düşük hız 8 Mbit, 25 GB kota geleceğini söyledi.
25 sonras 1 MBit'e devam da dedi hemen :)

Şimdi bu doğru mudur ? Çoktan beri takip etmiyorum da haberleri. Arada kata kulliye getirmesinler ? TTNetDestek sana ihtiyacımız var :O

Tarih verdiler mi?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yok herhangi bir tarih yok. sanırım şimdi gerekli bilgileri topluyorlar. taahhüt olayına girmek istemiyorum ben. sanırım yine taahhütsüz paket seçeceğim. teşekkürler arkadaşlar.

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

eveet, dediğim gibi olay katakulli çıktı sanırım. evden aradım ttnet'i. yok isterseniz geçersiniz. iztemezseniz şu andaki hızınızda kalırsınız dediler. 1 MBit sadece yeni üyeliklere kapalı dedi. ben de TTNet'e cevap alamayacağımı bilerek mail attım ve ilgili ses kaydına nasıl ulaşabileceğimi sordum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
seni arayan ttnet değil, onun bayilerinden biridir. o yüzden fazla uğraşma, eline birşey geçeceğini sanmıyorum. o bayiler, kullanıcıları ikna edebilmek için herşeyi söyleyebiliyorlar. esas olan ttnet müşteri hizmetlerinin sana söyledikleri.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben o bayiii bulacağım. sonrasında hesaplaşacağız.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam hız düşmesi 25GB denmişte
Ben her ay 100GB indiriyorum bir düşme olmuyor. :D
Ama ben http yoluyla indiriyorum arkadaşlar var torrent indiren onlarda düşme az da olsa olmuş

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SAKIN AMA SAKIN BU GİBİ ŞEYLERE İTİBAR ETMEYİN. Sen iptal etmediğin müddetce 1 mb tarifesinde kalabilirsin. Evet 1 mb internet paketini kaldırdılar ama eski kullanıcılar devam ediyor. sadece yeni abone geçişlerine kapatıldı.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben gerekli ayarı vericem onlara. peşini bırakmayacağım bu işin.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kessinlikle tarifeni değiştirme. birkaç günlük hızlı internet için aylık faturaya zam yaptırtmanın bi manası yok. bu çok mantıksız bişey. sakın inanma bu pazarlamacı konuşmalarla etkilenme dikkatli ol. faturan zamnlanacak.
buarada senin tarifeni değiştirmeye hiç hakları yok...

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
problem yok beyler, problem taken under control :P şimdi o hatuna nasıl ulaşacığımı tasarlıyorum. gerçi babama ulaşmak için yine bana ulaşmak zorunda kalabilir. ve o anda bittiği an olacak :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
O değil de son zamanlar da bu olaylar inanılmaz derecede arttı beni de geçen ay aramışlardı ağzıma geleni söyledim ben valla hatta kız kekelemeye başlayınca önce git düzgün konuşmasını öğren ondan sonra yap bu işi demiştim :D Ne

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben sorarım onlara. dua etsinler elimde acil bir iş var, çok zaman ayıramıyorum. acil işi de inşallah kısa zaman sonra herkes görecek :P

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Beni aradılar ve müsait olup olmadığımı sormadan anlattı birde ben hemen cevap veremedim çünkü anlamadım. Ardından suratıma kapattılar. Sinirlenip geri aradım durumu anlattım, "yok olmaz öyle bir şey, bizim çalışanlarımız üniversite mezunu" dedi. Baktım kadın saçmalıyor... Birde ben istemeden tivibu üyeliğini aktifleştirmişler... İptal ettirdim, bana sormadan ÜNİVERSİTE mezunu çalışanın yaptığına bakın. !!!

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
bu ''surata kapatma'' ünivwersite öğretilen ilk iletişim bilgisi galiba,istisnasız uyguladıklarına göre.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ben 4440375i görünce acmiyorum, 1-2gun arıyorlar sonra vaz geciyorlar :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Benı geçen de aramışlardı. Sözleşmem bitiyor da ... :) anladınız değil mi?

Sordu bana
-beyefendi müsait misiniz diye?
-müsait değilim dedim:D:D Müsait olmama rağmen

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Benı geçen de aramışlardı. Sözleşmem bitiyor da ... :) anladınız değil mi?

Sordu bana
-beyefendi müsait misiniz diye?
-müsait değilim dedim:D:D Müsait olmama rağmen

Beni Smile ADSL 5 defa aradı. 5'inde de açtım ve müsait değilim yarın arayın dedim. 6.yı cevapladım. Aslında eski abone olduğum için kampanya varmış, benim iyiliğim için aramışlar :D Şimdi 12 ay %50 indirimli kullanıyorum. Ayrıca aylık fatura 55 yerine 49 lira...Arada açıp ne diyorlar dinlemek lazım. :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beni Smile ADSL 5 defa aradı. 5'inde de açtım ve müsait değilim yarın arayın dedim. 6.yı cevapladım. Aslında eski abone olduğum için kampanya varmış, benim iyiliğim için aramışlar :D Şimdi 12 ay %50 indirimli kullanıyorum. Ayrıca aylık fatura 55 yerine 49 lira...Arada açıp ne diyorlar dinlemek lazım. :)

yo isterse bedava versin. TTNET le işim olmaz benim artık. Son 1 ay:)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O değil de son zamanlar da bu olaylar inanılmaz derecede arttı beni de geçen ay aramışlardı ağzıma geleni söyledim ben valla hatta kız kekelemeye başlayınca önce git düzgün konuşmasını öğren ondan sonra yap bu işi demiştim :D Ne

helal valla üstat vercen kutsalı bunlara :D :D zauhahaha

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bende 1 mbit sınırsız kullanıyorum ne arayan var ne soran..:D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
beni de uyurken aradılar(öğlen 12 :D) katakulliye geliyoduk az daha :D

ilhanseven1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptığımız sözleşmede "ttnetin herhangi bir tarife değişikliğinde beğenmez iseniz hiç bir bedel ödemeden taahhütü bozabilirsiniz" şeklinde bir madde var. Sırf bu yüzden herkesi arayıp soruyorlar. Her ne kadar tüm aramalarında tersleyip bidaha armayın desemde gene gene arıyorlar :)

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapmayın yav,Türkiye'de herşey belli.Ttnet,superonline,uydunet vs. hepsi aynı bence.Uydunet,ttnet,superonline kullanan tanıdıklarım var kimisi şikayetçi,kimisi şikayet etmiyor.Yani bir sorun olduğunda bu ttnet,superonline ya da uydunet ile ilgili değil,Türkiye'deki altyapı ile alakalı kanımca...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yapmayın yav,Türkiye'de herşey belli.Ttnet,superonline,uydunet vs. hepsi aynı bence.Uydunet,ttnet,superonline kullanan tanıdıklarım var kimisi şikayetçi,kimisi şikayet etmiyor.Yani bir sorun olduğunda bu ttnet,superonline ya da uydunet ile ilgili değil,Türkiye'deki altyapı ile alakalı kanımca...

şu forumu bir kurcala bakalım. Kaç yıldır superonline kullanan adamlar var. Hiç şikayet etmiyorlar.