TTNET'le Her Şey Mümkün

Bu konuyu okuyanlar

tiryaki102

Öğrenci
Katılım
10 Aralık 2010
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
TTNET'le Her Şey Mümkün​
Şener Şen ve Olgun Şimşek 'internetle herşey mümkün' diyecek
44990_hr.jpg
TTNET, internet ile herşeyin mümkün olduğu temasını Şener Şen ve Olgun Şimşek'i rol aldığı reklamlarla tüm Türkiye'ye yaymak için yola çıktı. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türkiye'de 8 milyon hanede internet ve bilgisayar bulunmadığına dikkat çekerken, ünlü oyuncu Şener Şen, "Twitter, Facebook hesabım yok ama internette hünerli kullanıcı sınıfına geçmeme az kaldı" dedi.TTNET, oyuncular Şener Şen ve Olgun Şimşek'in rol aldığı, ''internet sayesinde her şeyin mümkün olduğu Mümkünlü Kasabası''nda geçen reklam filmleri ile internet kullanımını yaygınlaştırılmayı ve internetin farklı kesimlere yayılmasını amaçlıyor. ''TTNET'le Her Şey Mümkün'' sloganıyla başlatılan ve oyuncular Şener Şen ve Olgun Şimşek'in de katıldığı yeni reklam kampanyasının tanıtım toplantısında konuşan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Türkiye'deki 18 milyon haneden 8 milyonunda internet ve bilgisayar bulunmuyor. İnternetin yaygınlaşması bizim milli sorumluluğumuz. Amacımız Türkiye'deki herkesi internet vatandaşı yapmak" dedi. Şener Şen ve Olgun Şimşek'in yeraldığı reklam kampanyasının maliyetine ilişkin bilgi vermeyen Yılmaz, "Bu uzun soluklu bir proje olacak. Mümkünlü Kasabası, Türkiye'nin hayatında daha çok yer alacak" diye konuştu.

2010'da bilgisayar sahipliğini desteklemek amacıyla yaptıkları kampanya ile müşterilerine 100 bin bilgisayar ulaştırdıkalrını kaydeden TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak da yürüttükleri kampanya ile aylık 1 liraya günlük internet paketi ve ayda 14.99 liradan başlayan fiyatlarla, 36 ay taksitle bilgisayar olanağı sunduklarını anlattı.

İNTERNET CAMBAZI OLMAMA AZ KALDI

Yaklaşık 15 yıldır ara verdiği komediye TTNET kampanyasıyla dönüş yapan Şener Şen de reklamın, asıl işinin yanında 1980'den bu yana yaptığı bir uğraş olduğunu ve bu uğraşa bazen uzun aralar verdiğini dile getirdi. Yeni kuşak kadar internete çok yatkın bir kuşaktan olmadığını ancak internetin dışında kalmamaya çalıştığını belirten Şen, ''Herşeyi beceren, cambaz diyebileceğim, hünerli internet kullanıcısı olmama az kaldı, gayret içerisindeyim. Ayrıca Twitter ve Facebook hesabım yok'' dedi.
ONLİNE SATIŞ YAPAN KASAP, PİYASALARI TAKİP EDEN ÇİFTÇİ

Reklamda internetin yaygınlaşmasının önemi, online satış yapan kasap, internetten yeni saç modelleri araştıran berbere ve uluslararası emtia piyasalarındaki pamuk fiyatlarının düşüp, çıkmasına göre ekeceği ürünün kararını veren çiftçi gibi çeşitli örneklerle işleniyor. Öte yandan ünlüm oyunculara reklam için ne kadarlık bir ücret ödendiği açıklanmazken, çekimleri 4 gün süren reklam filminde rol alan Adapazarı'nın Taraklı ilçesi sakinlerine günlük 75 TL, iş yerlerini reklam filmi için kiralayanlara ise 300 ile 500 TL arasında bir ücret ödenmiş. Taraklı ilçesindeki yerel kaynakların verdiği bilgiye göre belediye hoparlörlerinden reklam filmi için figüran arandığı duyurulunca, vatandaşlar da sabah saat 06.00'da çekimlerin olacağı alanda uzun kuyruklar oluşturmuş.
 

hüseyin123

Profesör
Katılım
9 Haziran 2009
Mesajlar
1,057
Reaksiyon puanı
13
Puanları
0
neden hep TTNET reklamları var forum başlıklarında? resmen reklam kardeşim. bunları anlattıklarını maşallah kısa film gibi izliyoruz reklam aralarında TV de.
 
Üst