by10ur
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Bu değişimler Smile'a falan ne zaman yansır acaba ben smile'ım daha değişim yok aynı 1mb hız limitsiz
Noldu şimdi değiştimi?
bizim insanlarımıza 100 mb hız 200 gb kota 40 tl de olsa fiyatlar yinede beğenmezler eleştirirler ttnet i bizim yapımızda ve genimizde var bu ne zaman olanla yetindikki şimdi yetinelim hatta 100 mb hız ve tamamen sınırsız olsa 40 tl olsa kdv ve ötv dahil olsa yinede fazlasını isteriz dedim ya bizim genimizde var hep daha fazlası olsun deriz hiç bir zaman memnun edemezsiniz kimseyi daha düne kadar 256 mb lardaydık 512 ye çıkınca çok sevinmiştik hele 1 mb olunca uçuyor sandık ama hala memnun olanımız çok ama çok az benim 8 mb net limitsiz tarifede kullanıyorum hatta en fazla 2 mb te kullanabiliyorum çünkü santralımız 4km uzakta ancak en yüksek 2 mb görebiliyorum ve çok memnunum çünkü hızım 2 katına çıktı benim için yeterli değil ama memnunum santralımız desteklese 8 mb te çıkardı ama olmadı ben şimdi ttnet i neden eleştireyimki sorun santralda aradım yakın zamanda iyileştirme yapılacak hızınız artacak dediler ben gayet memnunum en azından eskisine nazaran 2 kat hızım oldu bunada şükür 15 gb tan 25 gb olması çok iyi olmuş hatta daha düne kadar 15 gb dolunca 512 kb düşmesin 1 mb te düşşün diyorlardı arkadaşlar forumda işte istedimiz tam olarak gerçekleşti en düşük hız 1 mb oluyor zaten yakın zamana kadar 1 mb en yüksek hız olarak kullanıyorduk şimdi en azından iki kat daha fazla gerçi önceden limit yoktu ama olsun bunada razıyım ben
YALNIZ BU BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR
herkezin görüşüne saygı duymak gerekir eleştiri yapalım ama öldürmeyelim
saygılarımla
O rakamların hepsinin sonuna +20 TL ekleyin. (Ev Telefonu). Ttneti kapattırdım pişman değilim.
sankiyle olmaz bu işbenim net hızlandı sanki
TTnet'den aradılar az önce
yeni tarifelerle ilgili bilgi gelmemiş :mrgreen:
ve benim merkez uzaklığı 2.5 km ama 6 mbit hız alıyorum arada kopma yaşanabilirmiş
Senmi sordun onlarmı söylediler bunu.
şuan eski sistemde çekiyorum tabi 1 eylül diye.
ancak şu paketler geçerli olmadı mı hala ? 512kb ile iğrenç bir deneyim yaşadım...
O deneyimi bi daha yaşamamak için Bende 1 Limitsiz'e geçmeyi düşünüyorum.!