TTnet'in hizmet Kalitesi NASIL?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SIRDAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, ben shiftdelete forumda yeni bir kişi olarak konu açmak istedim. Bilmiyorum başarılı olabilecekmiyim.
Şu anda işyerinden internete bağlıyım. Yaklaşık bir hafta önce, ev için TTnet'tin yalın internet paketine başvurdum. Hala bağlanmadı. Ücretsiz verdiği modem geldi. Fakat hat gelmedi. ADSL ışığı sabit yanmıyor. TTnet bu kadar yavaş mıdır? Hizmet konusunda... (Bağlantı için birisi geldi ama demek ki başarılı olamadı)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Ben TTNET'in hizmet kalitesinden memnunum. Şansımamı yoksa prosedürleri bildiğimdenmidir bilmiyorum şimdiye kadar hep olumlu sonuçlarla erken zamanda sorunlarım çözüldü.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben yaklaşık 2 senelik bir TTnet aboneliğimden sonra binamıza fiber internet geldi.E ucuz ya,hızlı ya alalım dedik.Başvurduk.Tam 21 günde neti bağlayamadı Süperonline.
Sürekli yok başvurunuzda sorun çıktı,yok binanızda fiber net yok,yok swichte problem var dendi.Binamda fiber net vardı çünkü karşı daire kullanıyordu.Ha bir arada neti bağlamadıkları gibi bir günde müşteri memnuniyet anketi için aradılar dalga geçer gibi.
Bende kızıp aboneliğimi iptal edip tekrar Ttnet e başvurdum.Adamlar 24 saat içinde bağladılar.Çok şükür hızım 6 mb. in altına düşmüyor,üstünede çıkmıyor,bağlantı kopmasıda yok.Çok şükür mutlu mesut TTNET ile geçinip gidiyorum.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sebebini bilmesem de (sanırım modemden kaynaklı) internet yavaşlıyor, ardından geri yükseliyor. evime 1 yıl kadar gelmedim ve geldiğimde artık 800 kb/sn ile değil de 400 kb/sn ile indirdiğimi farkettim. Eskiden sınırları zorlayan netim artık normalin altındaydı. Neyse sorun değil, şu an bu da yeterli. Ben memnun değilim. Superonline kullanan arkadaşım memnun. Ama bilmiyorum... Belki bende geçerim.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
burdaki ttnet rezil derecede kaç kere aradık hala 100 ping var. faturaya gelince her ay 70 tl yi geciktirmeden almasını biliyor ama internet rezalet.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
1-müşteri hizmetlerinde ve arıza ekiplerinde çalışanların işi bileni var,bilmeyenide.bilmeyene denk geldiyseniz vay halinize

2-altyapı olarak kablolar tamamen değişmediği için sorunlar çıkıyor

3-8mb bağlantım olmasına rağmen hızım 2mb geçmiyor. 3 ay uğraştım ttnet ve telekom hem düzeltemedi hemde tatmin edici bir cevap veremedi.onun için bu aralar ttnet için ağzımdan ne tür kelimelerin çıkacağını tahmin edersiniz:thumbdown:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bazı bölgelerde hakikaten sağlam işliyor. Bazı müşteri hizmetleri elemanları var ki konuştuğunuzda acaba yanlış numara mı çevirdim acaba diyor. Biraz da şans işi ama alt yapı konusunda maalesef çok kötü çok...

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bir kaç gün önce twitter da rastladığım bir ileti:

"Aşırı hız öldürür , TTNET kullanın !"

:D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşlar, ben shiftdelete forumda yeni bir kişi olarak konu açmak istedim. Bilmiyorum başarılı olabilecekmiyim.
Şu anda işyerinden internete bağlıyım. Yaklaşık bir hafta önce, ev için TTnet'tin yalın internet paketine başvurdum. Hala bağlanmadı. Ücretsiz verdiği modem geldi. Fakat hat gelmedi. ADSL ışığı sabit yanmıyor. TTnet bu kadar yavaş mıdır? Hizmet konusunda... (Bağlantı için birisi geldi ama demek ki başarılı olamadı)

Yalın interneti nedense biraz daha geç aktive ediyorlar merak etme birkaç güne bağlanırsın

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben TTnetten kesinlikle memnunum. 8mbit netim var. Maşaallah aşıyorum bile hızı. Çevremde net kullanan az. Etkisi olabilir mi bilemiyorum.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
TTnet = Paranla rezil ol

Bağlantı problemlerinde asla kendilerine suç bulmazlar. Suç ya bilgisayarınızda yada bina içindeki tesisattadır.