Ttnet'in hediyesi yalan!

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] Merhaba Kasım Ayında TTnetin hediyesi vardı ttnet yeni yıl kutlaması var dediler. kasım ayında fatura ödemeyin kasım ayı interneti ücretsiz kullanabilirsiniz dediler aralık faturam geledi birde baktım 120 tl felan olmuş.
hani kasım ayı interneti ücretsizdi?
müşteri hizmetlerini aradım bi açıklamada yapmadılar.,
TTNETDESTEK YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.

selofb31

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamların hayatı yalan yaaa... ee sonuçta adamlar yahudi

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
komedi,faturayı ödemessen ücretsiz kullanmıs oluyon zaten :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben kasım ayının faturasını hala ödemedim ama fatura düzenlenmiş şu anda mevcut... 60.25 TL ödemediğim hergün içinde şu anda üzerine ekleme yapıyorlar... Valla bi ttnet kullanıcısı olarak ttnet in her türlü kazığını yiyebilecek durumdayım bağışklık kazandım...

O değilde şu faturasını kağıt faturadan elektronik faturaya geçirenlere ödüller vaad ediliyordu araba filan vardı onlar ne oldu??... 30 Kasıma kadar zamanı vardı nerdeyse yılbaşı geliyor... 30 Kasım sondu hani o ödülleri kim kazandı??...

hakan4556

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet,türk telekom ve avea ne derse desin o alttan geçen bit yazıları 1000 kere okuyun, iyice tarayın sonra aklınıza yatarsa yapın... adamlar resmen "tikilecek kaz arıyor" (bu da benden deyimler kitabına armağan olsun..)

onurcakko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTnetin aldığı nefes attığı adım yalan sen hediyesinden bahsediyorsun kardeş obür dünayda sahibinden sorarlar hiç bir şey bu dünayda yanına kar kalmaz para gözlü açlar aç insanalrı sömürüyorlar .

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesin limitliydi internetin sende oh beles nası olsa kullanayım bişey çıkarsa altından hemen buraya konu açarım dedin senden büyük ALLAH var uyanık olmanın gereği yok.3 günluk dunyada.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
tamam hediyesi yalan da zaten nesi doğru ki???

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ttnet abonelerini yolmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kasım ayında fatura ödenmiycek miydi ? genel bir hediyemiydi bu yahu ? ben niye ödedim :)

rheumon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
beni kasım başında aradılar kasım ayı bizden size hediye dediler (8 mb'e kadar sınırsız kullanıyorum)
aralık başında kasımın faturası, arkasından da cebime mesaj geldi "teknik bir aksaklık nedeniyle kasım ayı ücretli, aralık ücretsiz"
yorum sizin...

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0

3xp3r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş öyle bir ödersinki gecikme faiziyle hemde

küçükerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de aynını yaşadım hem sürünüyoruz hız diye bir şey yor inanan 2 mbps yi göremiyorum 8 lik ödüyorum hat benim üstüme değil inanan yani yoksa çok tan değiştirmiştim ancak hattın sahibi anlamıyor ve uğraşmıyor yetmiyor mu bu sana diyor yani velhasıl bir de söz veriyorlar insanı umutlandırıyorlar sonra da boş çıkıyor bulunduğum şehre yakında fiber gelicek o zaman görürüm tt net i hele bir gelsin de değil ağzında kuş tutsa beni tutamaz artık yani

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sizde ttnet in yalanlarına inandınız mı, Bırakın bu işleri ttnet ne zaman bedeva internt kullandırmış da şimdi kullandıracak. Ben gittim ödedim kasım ayı faturasını.
Arkadaşlar artık alışın
ttnet de hediye olmaz, olsa bile daha sonradan acısını çıkarırlar
fiyat indirimi olmaz, fiyat güncellemesi olur. (bakınız: 2012 fiyatları)
ayrıca herzamanda internet yerlede sürünür, ping hiçbir zaman yere inmez. (daha yarım saat önce girdim oyuna ping 150-200 arasıydı oynayamadın çıktım)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bu ay fatura almıyorlarmış :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Yanlış anons olmasın :D

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
beyler adsl hattınızı taşıyın süperonline a kafanız rahat olsun hem ilk 6 ay 9.90 ödeyin sonrasında 16 mbit 50 GB akk pakete 59 lira para verin airties air 6372 hediyesi gelsin ayrıca memnun kalmadınızmı ttnet gibi sözleşmeden caymak çok zor değil 29 lira aktivasyon bedeli ve modemi geri veriyorsunuz abonelikten çıkıyorsunuz. ayrıca diyelim adsl hattınızı superonline a taşıdınız ve bir süre sonra bölgenizden fiber geçti ilk önce size teklif ediyolarlar.

turkcell süperonline çağrı merkezini arayın bilgi alın zaten geçme talebiniz olursa TC kimlik alıp sisteme girişinizi yapıyolar ertesi gün görevliler hem sözleşmeyi hemde modemi getiriyor kullanıcı adı ve şifre cep telefonunuza sms olarak gönderiliyor ayrıca var olan önceki adsl aboneliğiniz otomatik olarak kapatılıyor borcu varsa eğer siz o borcu ödemekle yetiniyorsunuz.

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herseferind cesitle kelime oyunu yapip bizi yoluyorlar zaten hele bide allah muhafaza kotali falansa , tek tug birakiyorlar adamda , hcoam sakin odemeyin faturalari

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bana o dönem için fatura göndermediler. Böyle birşey doğru. Limit aşımı varsa iyi bir incelllettir. Limit aşımı yoksa düzeltirler. Buraya yazmak yerine müşteri hizmetlerini aramalsın.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
belki fatura almazlarda parayı çatır çatır alırlar :D:D
işin espirisi bir tarafa, böyle bir olayın olacağına hiç inanmıyorum, kendileri telefon açıp söylese bile inanmam.

Fatura bilgilerinde ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır diyor bu ay..:D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fatura bilgilerinde ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır diyor bu ay..:D
bizim fatura geldiğinde bakarım, zaten böyle birşey olsa bile ilerleyen aylarda 3-5 tl kitlerler acısını fazlasıyla çıkartırlar. zaten bazı aylarda fazladan ödediklerimiz olmuştu. Onun için ve verdiği internetin rezaleti için ttnet güvenilmezliğini perçinledi ve affedebileceğimiz sınırı çoktan aştı.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
55 TL gelmiş online faturadan baktım hediye işide fake çıktı anlaşılan..:)