Ttnet'den bıktık diyenler buraya.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar malum ülkemizde internet konusunda ttnet e mecburuz,alternatifler olduğu halde onlarda ttnet altyapısı kullandığı için diğer alternatifleri kullanmak çözüm olmuyor.Bu konuyu açma amacıma geliyim şimdide.
Son 1 haftadır çektiğim ızdırabı kısaca özetliyim sizlere.İnternetimde son 1 haftadır kopmalar yaşıyorum öğlen 12:00 gece 12:00 saatleri arasında.1haftada 4 kere ağrıza kaydı vermeme rağmen bir çözüme ulaşılamıyor,kafayı yemek üzereyim.Arıza kaydı verdiğim günün ertesi günü ttnet e telefon açıp iletişime geçiyorum oparatörlerle,ve her seferinde ayrı bir sorun olduğunu ama sorunun çözdüldüğünü söylüyorlar.2 kez santrelde sorun var denildi,ama sorunun çözüldüğünü söylediler 2sindede ama sorun çözülmemişti.1kere apartmandaki kablolarda sorun olduğu söylendi.Yaklaşık 10 dakika öncede 4.arıza kaydımı verdim.Bakalım ertesi gün ne yalan söylüyecekler.İşin komik yanı bu ttnetdeki oparatörler pc konusunda bilgisi olmuyan kişileri iyice suistimal ediyorlar.Yok sorun sizden,bizde sorun yok falan filan,sorun onlarda olduğu halde sorunu tüketicinin üzerine atmaya çalışıp sorunları baştan sağıyorlar,ve tüketicide aldığı hizmetten memnun kalmıyor.

Şimdi size soruyorum ben ne yapmalıyım? Sorunun ttnetden olduğunu biliyorum,ama sorunumu çözmüyorlar yada çözemiyorlar,ben 49 ytl niye veriyorum internete? helede kullanamadığım bir internete? Ttnet oparatörleri telefon açtığımda ilk başta arıza kaydı verip hemen kapattılar,sonra 2.açışımda biraz uzattım konuyu yok öle böle bilgi verdiler birazcık sonra yine başlarından savdılar,3.açışımda kalite kontrolmü öle bişey içinde kayıt verdiler arıza kaydı ve kalite kaydımı öle bişe işte,en son telefon açtığımda yani 10 dakka önce eğer sorununuz bu seferde çözülmezse iletisim@ttmail.com a eposta atarak yetkililerin sorununuza çözüm bulmadığını belirtmeniz gerektiğini söylediler.merak ettiğim konu bir dahaki açışımda ne dicekler her açışımda yeni birşeyler söylüyorlar.
Konuyu çok uzattım farkındayım ama inanın kontrolden çıktım bu yazıyı yazarken bile netten düşüyorum,şimdi lütfen ama lütfen sizden bi çözüm bekliyorum :( Bizim yardım almamız için ilaki bi yetkili tanıdığımızınmı olması gerekli?

Bu arada sorunun benden olma imkanı yok,gerekli herşeyi yaptım..
1-)Modemim yepyeni Linksys marka modem
2-)Modem yeni olduğu halde sorun bende olabilir diye modemi arkadaşta denedik sorun çıkmadı
3-)Pc yi güvenli kipte açıp,kaspersky,nod32,superantispyware,spy bot,a-squared-spyware terminator,malwarebytes anti malware,ad-aware gibi yazılımlarla tarattım ama sistem temiz
4-)splitter ı değiştirdim
5-)Kabloları kontrol ettim sorun yok

Acaba Istanbul,bahçelievlerde oturupta internetinde kopma yaşıyan arkadaşlar varmı? yoksa sorun sadece bendemi?

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorunun 1 haftada ancak çözülür. benim de başıma birçok kez geldi. senin işine yarar diye bir örnek vereyim. ttnet arızamı 121'den kayıt ettikten sonra aradılar. sorunumu öğrendiler sonra en yakın türk telekom müdürlüğüne yönlendirildim.onlar da sorunumu öğrendiler. ama hiçbirşey yapmadılar. bunun üzerine ben de birkaç kere aradım ilgileneceğiz deyip durdular. bende baktım olmuyor aradım bağırdım,çağırdım hemen aynı gün gelip tamir ettiler. sen sen ol ttnet ile kibar konuşma. sert olmazsan bu zırtolar ağırdan alıyor.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ya bendede bu aralar çok yüklendiğim zaman kesilmeler oluyor geçen 2-3 saat internete giremedim modemde 4 ışığında yanması gerekirken sadece 2 si ya da 3 ü yanıyor..

modemi çıkartıyorum 5 dk sonra bir daha takıyorum değişiklik yok

bilgisayarın güvenlik duvarını kladırıyorum antivirüs programını etkinsizleştiriyorum tık yok

en sonunda kapattım pc yi açtığımda düzelmişti

işte ben de internet kullanıyorum diye geçiniyorum :) :(

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sorunun 1 haftada ancak çözülür. benim de başıma geldi. birkaç sefer aradım ilgileneceğiz deyip hiçbirşey yapmadılar. bende baktım olmuyor aradım bağırdım,çağırdım hemen aynı gün gelip tamir ettiler. sen sen ol ttnet ile kibar konuşma. sert olmazsan bu zırtolar ağırdan alıyorlar.
kardeşim adama kalsa telefonu 1dakikada kapatıcaktı 15 dakika kapattırmadım ne gerekiyorsa dedim 10 dk önceki konuşmamızda.Bakalım napıcaklar,yine sorun çözülmezse artık beyfendi istanbul delikanlısı modunu bırakıp,piskopat kürt moduna geçicem

Ya bu neti kullanıpta sorunu olmuyan 1 kişi varsa,kendini bu konu içinde belirtirse çok sevinirim

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
telefon hattını zorla mecbur etmelerine ne demeli gereksiz yere ücret ödetiyorlar

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ya beyler herkezin sorunu olduğunun farkındayım,peki ben ne yapmalıyım? kablonete geçsem acaba dahamı iyi olur :S

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bıkmak mı bıkmak mııııııı??????
Elime bir kontrol paneli verseler "Bas ttnet yok olacak" desinler,anında basarım..
Ben neler çekiyorum biliyormusun bağlantıdan, bağlantı yüzünden masamı değiştirdim.(neden olduğunu söylemiyorum biliyorsunuz).
3-4 defa aradım ama hiç sonuç yok.Ayrıca her ay verdiğimiz 15 milyon sabit ücret yüzünden ttnet büyük hırsızlardan birisidir.
Hayır alsın ama bana iyi internet versin.Beni memnun etsin. 1024 kb/s bağlantı hızım var şu anda download hızım ne biliyormusun?
4.70k....
Ama biz alışmışız soyulmaya.Elimizden hiçbirşey gelmiyor,alternatifi de yok kahrolasının.

ZeK.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bıktım bıktım bıktım bıktım:D:D

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ben de ttnetten bıkıp tellcom'a geçtim, sadece bir kez yavaş bağlantı sorunu yaşadım.müşteri hizmetlerini aradım 10 sn içinde cevap verdiler ve sorunum 24 saat içinde çözüldü. şu anda gayet hızlı bağlantım ve hiç bir sorun yaşamıyorum. türk telekom ne kadar özelleşmiş olsa da eski personeli halen devlet memuru mantalitesi ile çalışıyor. tellcom tavsiye ederim ttnet'ten bıkanlar için

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ya ben sorunsuz olarak kullanıyorum . ama benim sorunum modem nerde göremiyorum. laptop kablosuz ağı ama şimdi modem komuşunun hangi odasında onu bilmiyorum. bide modem alırsam gidip ona soracam kanki ya senin modemin markası ne diye. hiç kopmuyor maşallah.

ilkercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşim olmaz TTNet'te..

UyduNet'liyim. ;) Memnunum.Tavsiye ederim.

cakabuba

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir de komşu vs. ödünç modem bulup farklı modemi kendi evinde deneyebilirsin... ne olur ne olmaz...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
çözüm yolu olan yokmu :S

nakedforce34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şunu bir denemeniz sorununuzu çözebilir...
DNS ayarlarınız normalde otomatik olduğundan,otomatik dns adresi almada sorun olabilir.Tt net i aradığınızda otomatik dns ayarları yerine onların vereceği dns adresini yazmayı deneyin.Gerekli işlemleri onlar yaptırabilir...

Sizin onlara söyleyeceğiniz.Otomatik dns yerine bir dns adresi verirmisiniz demek...

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ah şu yaptırdıkları sözleşmeler.ozaman 3 kuruşluk modem ve 2 ay sınırsız net için 2 yıllık sözleşme yaptık eşek gibi.şimdi acısını çekiyoruz.neyse az kaldı.bi bitsin direk tellcom.yada biri.yada ttnet in olmayan herhangi bir kuruluş...

ahmet60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ağlamak yada bağırmak işe yaramaz...ekmeğe zam yaparlar kimse sesini çıkarmaz...zam üstüne zama yaparlar biz ise yetkililere kızmak bağırmak ve öfkemizi dile getiriyoruz ama senaryo hep aynı...verin mahkemeye kazanın...siz onunla değil o sizinle uğraşsın...sabit ücret de neymiş kullanan biziz sabit verende biziz...bunların ki resmen soymak...

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
airties modemim var aynı sorunu yaşıyorum.. ama linksys modemde o sorunu yaşaman imkansız telekomdan kaynaklıdır mutlaka.. linksys ağ işinde 1 numaradır

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ya vallahi napıcağımı şaşırdım,acaba dilekçe versem bi çözüm bulurlarmı? :S