TTNET vs Superonline

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Valla benim önerim farklı olacak. Uydunet öneririm. Şuan bir kampanyası var. Herşey dahil yaz kampanyası diye. Ayrıntıları aşağıda...

hersey1_zps278cb2b5.jpg

Tam detay;

http://www.kablonet.com.tr/kampanya-hd-internet

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha tabii kablolu varsa mahalle ve apartmanınızda. Ben dün geçtim gayette güzel...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Valla benim önerim farklı olacak. Uydunet öneririm. Şuan bir kampanyası var. Herşey dahil yaz kampanyası diye. Ayrıntıları aşağıda...

hersey1_zps278cb2b5.jpg

Tam detay;

http://www.kablonet.com.tr/kampanya-hd-internet

Ha tabii kablolu varsa mahalle ve apartmanınızda. Ben dün geçtim gayette güzel...
indirme hızı 2mb olması lazım idm de ve torrent te hiç denedin mi?
bu arada superonlinedan vazgeçtim arkadaşlar gereksiz pahalı

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18

2 Mb yi hem şdm de hemde torrentte gördüm üstad. Gayet iyi...

Ha bir ekleme daha upload 2 mbit...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

çok pahalı değil denemezde ttnet'ten daha iyi 5lira ile bir günlük 100mbps sınırsız akksiz oluyormuş.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
2 Mb yi hem şdm de hemde torrentte gördüm üstad. Gayet iyi...

Ha bir ekleme daha upload 2 mbit...
harika ya
------------
beyler bayanlar ttnet 8mb kotasız+telefon =46tl ya anlaştık superonline aynısına 58 tl istedi bizde buna geçtik

arife_17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnette kampanyamın bitmesine 17 gün kala süperonlineden aradılar kampanyamın bitmesine azbirsüre kaldıgını söyledim bittikten sonra geciririz dediler ben karısmıyorum fiyata kampanyaya eşimi arayın dedim eşimde onay vermiş kampanyanın bittigini sanıp hemen aynı gün modem geldi imzalar atıldı iki günsonra ttnetten bi msj 168 tl ceza 15 gün için yediğim ceza neden işlerini tam yapmıyorlar bız kar edelım derken zarar ettık modemı elımıze verene kadarmı benım bıtmeyen tarıfemı nasıl göremıyolar yazık değilmi içimize oturdu resmen süperonlıne benım kayıtlarımı dınlıyerek dönuş yapıldı sız bıtmedı demışsınız ama esınız o konuyu acmadı gecırdık dıye şimdı ttnet bızı arayıp zararımızı karsılayıp gerı dönş yapmamız için arıyorlar süperonline bu konuda bunu yapıyorsa lütfen sızde magdur olmayın

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
imkanı olup uydunet kullanmak isteyen varsa tavsiye ederim
20mbit sınırsız kullanıyorum çok memnunum
sanıyorum artık 20Mbit yerine 25 veriyorlar ayda 49 TL
tarifelere bir göz gezdirmekte fayda var
http://turksatkablo.com.tr/

Numanomuzlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Superonline'a geçmeni tavsiye etmiyorum. Kendim 20mbit TTNET abonesi iken taahhüt'üm bitmesi ile Superonline 25mbit'e geçiş yapmıştım. Ancak Superonline'da bir takım sorunlar var...

1) Torrent İplerini baskılıyorlar,yani P2P download yapamıyorsunuz yapsanız dahi 25mibt bağlantı ile 200-300 Kbit hızı geçmiyor. Bunun önüne paralı olarak işlen gören vpn programları ile aşabiliyorum.(Not bazen kendi hızı düzeliyor)

2)Youtube ara ara sorun çıkartıyor. Gece 02.00 civarlar 720P kalite ile video izleyemediğimi bilirim. Superonline'in Stream üzerinden video aktarımın da bir sorun olduğunu düşünüyorum.

3) Twitch tv den stabil olara kesinlikle video izleyemezsiniz.

4)Vimeo'da da nadiren sorunlar çıkabiliyor ve Youtube'a Video upload etmesi bile sıkıntılı olabiliyor.

Benim bu şekilde sorunlarım var ve hala daha çözüme kavuşmuş değil ben TTNET'i bıraktığıma pişman oldum. Söyleyeceklerim bunlar