TTnet tek şifre

ttnetping

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
ttnet tek şifre kaydı yapmak istedim ama adsl kullanıcı adınız kullanılıyor uyarısı aldım. bende önceden böyle birşey yapıp yapmadığımı hatırlayamadım.Oynadığım oyun gereğide kullanıcı adına ihtiyacım var.
acaba adsl kullanıcı adını bi yetkiliye söylesem bana ttnet sitesindeki mail ve şifremi verir mi ?

teşekkürler

ozgemus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
ttnet tek şifre kaydı yapmak istedim ama adsl kullanıcı adınız kullanılıyor uyarısı aldım. bende önceden böyle birşey yapıp yapmadığımı hatırlayamadım.Oynadığım oyun gereğide kullanıcı adına ihtiyacım var.
acaba adsl kullanıcı adını bi yetkiliye söylesem bana ttnet sitesindeki mail ve şifremi verir mi ?

teşekkürler
aynı sorun bende de var yardımcı olabilir misiniz?

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
aynı sorun bende de var yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar,

Hat sahibi 444 0 375 'i arayıp hattınızın üzerinde olan tek şifre üyeliğini de-aktive ettirmelisiniz. Sonra yeni tek şifre üyeliği yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

İyi günler..

ozgemus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Numarayı arayamıyorum bilgilerimi versem siz yapamaz mısınız?

handem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede var acaba bu soruna çözüm bulacak bir yetkili varmı varsa lütfen bana ulaşsın ....

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
aynı sorun bendede var acaba bu soruna çözüm bulacak bir yetkili varmı varsa lütfen bana ulaşsın ....

Sizde [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION]'e bilgilerinizi özel mesaj ile iletin.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.