Ttnet sözleşmem bitiyor

umut2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 ay sonra ttnet sözleşmem bitiyor.Ve ben şimdiden arayış icine girdim.Kulladıngım şu anki paket 8 Mbhs Sınırsız.Ve benim en iyi günlerde buldugum hız 3.5 mbit.
Fiber felan düşünüyorum ama benim mahallede fiber varmı bilmiyorum.Ben film izlemeyi severim ondan dolayı takılmadan izlemek istiyorum.Onun icin hız ve ping olayı önemli.
Arkdaşlar sizce ttnet de kalmalımıyım yoksa farkl saglayıcılara yönelmelimiyim.Mesala türkcell..veya benzer.Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.

Birde başka bir sorum olcak.Şimdi benim sözleşmem biticek ya.TTnet beni 100% arar ve beni yine bir 2 senelik sözleşmenin icine sokmaya calışır.Cünkü bundan önceki sözleşmemde aradı ve eger 24 ay tahadüt verirsem 6 ay internet bedellim 15 tl olucak dedi.Ve bende kabul ettim.Şimdi işte bu sözleşme biticek.Ve ben başka bir 24 ay söz vermek istemiyorum.24 aylık sözleşme olmadanda ttnet şu an ki 8mbite e kadar paketimi devam kullanabilirmiyim.Yoksa illa bir 24 söz mi vermem gerekiyor.
Yardım ederseniz cok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

1.fibernet benim mahellede var mı yokmu nerden ögrenebilirim.Varsa hangi fibernet alayıjm.Türkcell mi ttnet mi.
2.vdls ile fiber arasında hız ve ping anlamında cok fark varmı.
3.eger adsl alcaksam ttnetde kalmalıyım mı yoksa başka internet saglayıcaların bakmalıyım mı.
Kıssaca arkaşlar bir yardım edin.Ne yapayım.Benim icin önemli olan hız ve ping.Film izlemek ve müzik indirmek icin.aylık 50-60 tl verebilirm ama sınırsız olmak şartıyla.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
1- Sözleşmeniz bitince yenilemek zorunda değilsiniz, biten şey taahhüttür sözleşme değil... Paket aynı kalır, sadece artık özgür kullanıcı olursunuz istediğiniz an aboneliğinizi sonlandırırsınız...

2- Fiber internet olayı için sitede oturuyor olmanız gerekli... Site yöneticileri tarafından toplanan imzaların, net sağlayıcı şirkete sunulmasıyla binalara çekiliyor fibernet...

3- Fiber varsa dahi tavsiye etmiyorum kota aşımında anında net hızının düşmesi söz konusu... Ayrıca fiber üzerinden telefon hattı açarım kafam rahat eder diye düşünüyorsanız sistemin sorunlu olduğunu belirteyim... Yok telefonu kökten kapatırım sabit ücret derdinden kurtulmak istiyorum ayrıca kota önemli değil diyorsanız 20 Mbit hızı ile fiber caziptir...

4- DopingAdsl / ADSL2+ tavsiye ederim... TT dışında şirket seçmeniz yararınıza olacaktır...