Ttnet soymaya devam ediyor

futi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar size türk telekom ttnetin saçma faturasını açıklayacağım.Fatura nisan ayına ait ve ben 4gb kotalı internet kullanıyorum malumunuz fiyat 29 lira hatta 25 olacak diyorlar.Her neyse 4 gb lık kotaya sahibim fakat 3.8 gb kullanmışım ve fatura 31 lira bunun nedeni ne? herkesden böyle 1 lira 2 lira alsa trilyonlar kazanır.Kimse hesap sormuyor?

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
az kaldı gün gelecek fena patlayacak millet ama ne gün bakalım.

futi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten ülkede özelleşmeyen şey kalmadı adamlar TÜRK TELEKOM'u özelleştirdiler ya,TÜRK telekom satıldığında aldığı fiyatı, bizden çıkardı.3g gelsinde türk telekom bitsin.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şirketin %99,96sı Türk Telekomünikasyon AŞye aittir.
Türk Telekomünikasyon AŞnin %55i Ojer Telekomünikasyon AŞye(OTAŞ) %45i de TC Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına aittir. %45lik kısmın %30u halka arz edilecek.

Şirketin tamamı Türk Telekomun mu derseniz doğrudan EVET doalylı oalrak %55i OTAŞın %45i Hazine Müsteşarlığının.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bir arkadaş "benim de fazla geldi sordum bilmem kaç ay önce fazla kullanmışsınız onun parasını şimdi ekledik" dedi.

Forumdaydı galiba yaw? Hatırlamıyorum kimdi valla forumda olmayabilir de...

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Zaten ülkede özelleşmeyen şey kalmadı adamlar TÜRK TELEKOM'u özelleştirdiler ya,TÜRK telekom satıldığında aldığı fiyatı, bizden çıkardı.3g gelsinde türk telekom bitsin.

eee ne olmuş türk telekomu özelleştirdilerde..özelleştirildi.tüh şirketimiz yabancıların oldu..vah vah..
kardeşim türk telekom özelleştirilmeseydi sen şimdi 1mbs hızı 150 ytlye bağlanıyordun belki usb kablosu ile değil telefon kablosu ile bağlanıyordun.:angry::

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Aslında biraz daha ortadan konuşursak ttnet biraz doğru ve iyi iş yaptı son 8mbs hız ile.....millet diyor ayda 100 gb kota dolduruyorum diyor....yuh be kardeşim....100 gb lık kotayı sen nasıl dolduruyorsun..hangi illegal filmi indiriyorsun ,hangi müziği indiyorsun veya hangi korsan oyunu 1-2 defa download ediyorsun...sonra korsanla mücadele et.....şimdiden diyorumm.avrupa bize benzeyecek ve korsanın önüne geçmek için kota koyacak veya hızları düşürecek...ben de çok illegal veri indiriyorum ve kota 50-40 gb oluyor..normal legal iş yapsak 10 gb ı dahi geçmez kota.....
ttnetin son kampanyası İLLEGALCILARA yaramamıştır....sadece interntte mail atan haber okuyan ve birkaç video izleyen insanlara yaramıştır.kusura bakmayın...bedava film,müzik,oyun indirmek için pek iyi değil son kampanya

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
2 ay önce mi ne, 49 tl sınırsız 53 tl geldi, dalga geçer gibi, kime ne kadar ekleyebilirlerse, doymadılar bir türlü paraya

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim faturada hiçbir problem yok,4GB kullanıyorum.Bu ay gelen fatura 518MB aşmışım 31.75TL geldi.Aylık 4GB 26,81 TL Bu ay biraz insaflı kullanmışım.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Her zaman ki gibi..:)

sky_walker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında biraz daha ortadan konuşursak ttnet biraz doğru ve iyi iş yaptı son 8mbs hız ile.....millet diyor ayda 100 gb kota dolduruyorum diyor....yuh be kardeşim....100 gb lık kotayı sen nasıl dolduruyorsun..hangi illegal filmi indiriyorsun ,hangi müziği indiyorsun veya hangi korsan oyunu 1-2 defa download ediyorsun...sonra korsanla mücadele et.....şimdiden diyorumm.avrupa bize benzeyecek ve korsanın önüne geçmek için kota koyacak veya hızları düşürecek...ben de çok illegal veri indiriyorum ve kota 50-40 gb oluyor..normal legal iş yapsak 10 gb ı dahi geçmez kota.....
ttnetin son kampanyası İLLEGALCILARA yaramamıştır....sadece interntte mail atan haber okuyan ve birkaç video izleyen insanlara yaramıştır.kusura bakmayın...bedava film,müzik,oyun indirmek için pek iyi değil son kampanya

tamanlamıyla saçmalamışsın. 15 gb dediğin nedir ki senin. şurda bir video inceleme izliyoruz 100 mb. youtube gibi sitelerden bir suru video izliyoruz. ayrıca ttnet video var. ttnetmuzik var. ttnet vitamin var. bunları havadan kullanamıyoruz maalesef. ayrıca bir suru dizi izliyoruz. tv basında reklamlarla bogusa bogusa dizi izlemektense internetten izlemek daha iyi. bu saydıklarımın hepsi yasal şeyler. ayrıca daha yeni kurulmuş bir windowsun güncellemeri program güncellemelerini linux kullananların güncellemelerini saymıyorum bile. yani sen kullanmıyorsun diye kimseyi illegal iş yapmakla suçlayamazsın. sen otur sadece msn kullan ve 4gb kotanla mutlu mesut yaşa. diğerlerinin işine de karışma.

aydogdu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bu sebepten dolayı ttneti bıraktım. bıraktığım halde 0 kota 32 tl fatura göndermişler bu neyin faturası diye sorduğumda kusura bakma bir yanlişlık olmuş dediler.

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
download yapmayacak kişi 8 mb lık interneti ne yapacak 1 mb sadece internette gezinen için fiber internet gibi

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
geçen aylardaki kota aşımı kotlarınıza bakmadan kıst ücretinize bakmadan laf ediyorsunuz arkadaşlar biraz dikkatli ve düzenli olalım zira ne devletle ne de özelleşme ile alakası yok bu işin

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
ttnet özelleşmeden önce 256 kb sınırsız internette 60 ytl veriyordum..1024 3gb Kotalı varken 80 den aşağı gelmiyordu :)

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
eee ne olmuş türk telekomu özelleştirdilerde..özelleştirildi.tüh şirketimiz yabancıların oldu..vah vah..
kardeşim türk telekom özelleştirilmeseydi sen şimdi 1mbs hızı 150 ytlye bağlanıyordun belki usb kablosu ile değil telefon kablosu ile bağlanıyordun.:angry::

kardeş sana saygı duyacağım tek şey askerli avatar olman
işte bu
sadece bu...
biz Türkler onların yaptığının 10 katını yapardık
bu seviyeye kendimiz gelir geçerdik
biz öküz bir millet değiliz illa biri olacak diyorsan o sensin
biz akıllı adamlarız, bize şans verilmedi para verilmedi hepsi o

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4

sana ne millet ne yapıyorsa
işte orası seni nokta kadar ilgilendirmez
sen git şimdi buradan paşa paşa orjinal oyuna 150 milyon ver
orjinal filme 30
orjinal albüme 20
çünkü biz senin kadar zengin değiliz
o adamları savunan onlardandır
gerçi cevap yazmama bile gerek yok ne mal olduğunu ortaya koydun
sen Türklüğe hakaret ettin, sen bize hakaret ettin
sen kaybedenlerden olacaksın
artık askerli avatarına bile saygı duymama gerek yok

endererdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet yeni tarifesine göre bizim 1 mbps kullandığımız internet hızını aynı fiyata 8mbps veriyor.8 kat fazlası dile kolay.evet herşey çok güzel olcak bence:)