say55
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
admaların özürü kabahatinden büyük.geber tt geber...
dünyada sınırsız diye bir uygulamanın bulunmadığını belirtiyor.
Yürü be tony tek umudumuz sensinvar ya yazmayın şu haberleri yeter
birgün harbi basacam ana şubesini öldürecem genel müdürü sonra![]()
bu konu da sarı kilit işareti
demek ki konuyu şikayet eden var
hak ediyoruz demektir bu
Onun şikayetle alakası yok. Forum işaretlerini düzelteceklerdi. Yönetimin bu sorundan haberi var.bu konu da sarı kilit işareti
demek ki konuyu şikayet eden var
hak ediyoruz demektir bu
Tesadüf derken? Orada okudum bu haberi paylaşayım dedim sorun ne ki?bu arada dikkatimi çekti, kaynak site haber7.... ne tesadüf de mi???
TTNET tekel olduğu için bizleri yolmaya devam edecektir....
Bir bayan tarafından arandım beni Ttnet'ten aradığını taahhütümün bittiğini ya da bitmek üzere olduğunu söyledi tam hatırlamıyorum. yeni kampanyaya geçmek istediğimi sordu. Bende anlattıkları cazip geldiği için kabul ettim. sözleşme geleceğini söyledi ve kapattı. ben evde yokken sözleşme gelmiş annemde pek anlamadığı için imzalayıp almış . pek kullandığımız bi internet olmadığından yaklaşık 1 ay sonra internete girmek istediğimde internete giremedim. sorunu araştırdığımda Tttnet' müşteri hizmetlerinden ttnet aboneliğimin bitirildiğini ve Turknet'e geçmiş olduğumu öğrendim. arayan bayan sadece tarife değişikliğinden bahsetti herhangi bir hizmet sağlayıcı değişikliğinden bahsetmedi. ttnet 24 aylık taahüdüm bitmediğinden. taahütte geçen modem alan adı aktivasyon ücreti kampanya ücreti vs... bütün bunların cezasını fatura edecek. turk.net aboneliğimi bitirsem turk.net aynı şekilde taahütte geçen bütün tüm ücretleri isteyecek. turknetin yapmış olduğu bu kandırmaca hile ile oturduğumuz yerden boşu boşuna para ödeyeceğiz. benim bu durumu yaşayan birçok abone olduğunu okudum duydum. ttnet kendi adını kullanan turknet hakkında neden yasal süreç başlatmaz anlamıyorum. bu durumda olupta çözüm bulan var mı?
TTNET tekel olduğu için bizleri yolmaya devam edecektir....
allah rızası için bir şirket çıksada bizi bu ttnet'den kurtarsa. kurtarıcımızı bekliyoruz.