TTNet'in tarifesinde çarpıtılan konu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
admaların özürü kabahatinden büyük.geber tt geber...

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
var ya yazmayın şu haberleri yeter
birgün harbi basacam ana şubesini öldürecem genel müdürü sonra:D

patlicanmusakka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet güzel bir tarife biçimi olmuş. Dün ödediğim meblanın aynısını ödeyeceğim 15 gb si kadarını 8 mps hız ile kullanacağım. Geri kalanı 512 kps olacak. Enfes! ama ülkem insanı yasal olmayan ürünler kullanır telif haklarını hiçe sayar. Sanatçı sanatı mp3 ten ibaret sanar ve ona saygı göstermez. Aziz Nesin'e hak verdirtir... Hemen bu tarifeye geçeceğim. Bilgilendirme için teşşekürler.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hay sizin kanpanyanızın içine...:)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
adamlar açık açık, bizim altyapımız yetersiz, demiyor, kullanıcıyı suçluyor! manyak bunlar ya...
şu telekom satıldıktan sonra içine bir casusu soksan, öyle işler yapki, telekomdan herkes nefret etsin desen, ancak bu kadar başarılı olurdu. adamlar ne yapsak da millet bizden gıcık kapsa diye uğraşıyor...

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu konu da sarı kilit işareti
demek ki konuyu şikayet eden var
hak ediyoruz demektir bu

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu konu da sarı kilit işareti
demek ki konuyu şikayet eden var
hak ediyoruz demektir bu

yok o kesin sdn foruma sızmış bir ttnet ajanının işidir. moderatörle bağlantıya geçip kim olduğunu bulalım da, pm atıp bi güzel sövelim. rahatlayalım biraz:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu arada dikkatimi çekti, kaynak site haber7.... ne tesadüf de mi???

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Adil kullanım bir kişiye verilen hızın sonuna kadar kullanılabilmesidir.Köy çeşmesi mi bu,herkes bir yudum içip,sırasını bir sonrakine devretsin!!!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
TTNET tekel olduğu için bizleri yolmaya devam edecektir....

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bugün bi gazetede okuduğum habere göre ttnetin genel müdürü çıkıp 8 mbt bağlantı hızına geçişten sonra ttnete ilgi talep çoğaldı şeklinde bi açıklama yapmış
gazeteyi o haberden sonra okumak içimden gelmedi sanki üçüncü sayfa haberi gibi içimi kararttı

capoch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aksine arkadaşalar ttnet artık tekel değil , tekel olmadığının farkında ve son oyunlarını oynuyor kaybebetmemek için müşterileri , yurdum insanı kanar diyor 8 mb ?

Şimdi size sormazlarmı arkadaşım 1 mb çoğu yere weremiyorsun diye?
ttnin kullandığı santraller fransanın 1990 yılında kullandığı santrellerin aynısı .. alt yapı yetersiz.. kullandığı bakır kablo denilen şey çok çabuk oksitlenen bişey ve fii tarihinde kaldı artık böyle şeyler.. asimetrik internet hızı veren bir şirket sizde 8 mb nın kaçını eve ulaştırabilir.. söyliyim size santralin yanında değilseniz size geliceği max 2 mb dir..

sosgezbir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adil kullanım falan hikaye bunlara korsan batıyor film şirketleri bunlara baskı yapıyor millet filimleri hep internetten indiriyor diye. bunlara kalsa torrent ağlarını rapidshare i e-monkey ağlarını youtube u facebook'Un vidyosunu googlevideoyu hepsini kapatırlar.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir bayan tarafından arandım beni Ttnet'ten aradığını taahhütümün bittiğini ya da bitmek üzere olduğunu söyledi tam hatırlamıyorum. yeni kampanyaya geçmek istediğimi sordu. Bende anlattıkları cazip geldiği için kabul ettim. sözleşme geleceğini söyledi ve kapattı. ben evde yokken sözleşme gelmiş annemde pek anlamadığı için imzalayıp almış . pek kullandığımız bi internet olmadığından yaklaşık 1 ay sonra internete girmek istediğimde internete giremedim. sorunu araştırdığımda Tttnet' müşteri hizmetlerinden ttnet aboneliğimin bitirildiğini ve Turknet'e geçmiş olduğumu öğrendim. arayan bayan sadece tarife değişikliğinden bahsetti herhangi bir hizmet sağlayıcı değişikliğinden bahsetmedi. ttnet 24 aylık taahüdüm bitmediğinden. taahütte geçen modem alan adı aktivasyon ücreti kampanya ücreti vs... bütün bunların cezasını fatura edecek. turk.net aboneliğimi bitirsem turk.net aynı şekilde taahütte geçen bütün tüm ücretleri isteyecek. turknetin yapmış olduğu bu kandırmaca hile ile oturduğumuz yerden boşu boşuna para ödeyeceğiz. benim bu durumu yaşayan birçok abone olduğunu okudum duydum. ttnet kendi adını kullanan turknet hakkında neden yasal süreç başlatmaz anlamıyorum. bu durumda olupta çözüm bulan var mı?

Hocam gördüğün her konuya aynı mesajı durmasan? Yapabileceğin tek şey hatta daha doğrusu yapıp da işe yarayacak tek şey Turk.net'i tüketici mahkemesine şikayet etmek ve zararını onların karşılamasını sağlamak. Dava büyük ihtimalle senin lehine sonuçlanacak ve hatta yeni sözleşme de iptal edilecektir. Servis sağlayıcılar ile konuşarak bir yere varabileceğini sanmıyorum. Git aç davanı hakkını ara. En iyisi.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
2 Yıl 12 Gün Sonra Konuyu Hortlatan Arkadaşı Tebrık Ediyorum.

cimriteknoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aynen katılıyorum benimde başıma neler geldi neler

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

şikayetim var sitesine talepte bulundum ama daha ttnet üzerinden bana dönüş yapan olmadı , resmen tekel oldukları için at koşturuyorlar

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allah rızası için bir şirket çıksada bizi bu ttnet'den kurtarsa. kurtarıcımızı bekliyoruz.

Ali Uygur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allah rızası için bir şirket çıksada bizi bu ttnet'den kurtarsa. kurtarıcımızı bekliyoruz.

ben superonline 'dan ümitliyim fiber internet olayını tüm türkiye'de yaygınlaştırabilirlerse (ki şu anda sadece elit sitelere hizmet veriyorlar) ttnet dibi boylar gibi geliyor.