Ttnet sayfa açamama

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar TTNET kullanıyorum. Daha öncede aynı durumu yaşadım. TTNET'i aradım , düzelttiler ama aynı sorun devam etti ve 5 gündür uğraşıyorum.

Sorunum şu ; İnternet Explorer veya Mozilla 'dan farketmeksizin İnterneti açıyorum Direk ttnet/bilgi uzantılı bir siteye yönlendiriyor ve 404 Hatası veriyor. Daha sonra 2. , 3. sekmeler açmaya çalıştığımda zaman aşımı uyarısı vermekte.

DNS ayarlarını gerek otomatik veya gerekse farklı adresler kullanarak denedim Durum aynı.

Aynı şekilde wifi çıkışı yaptığım zaman yine aynı şekilde TTNET/bilgi uzantılı bir siteye yönlendiriyor ve 404 hatası alıyorum. ( cep tel üzerinde ve farklı laptoptada)

Sorunu benim çözme ihtimalim yokmu ?

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alt katta ki kuzenim de tt net kullanıyor ona da bilgi uzantılı bir şey geliyordu ama o borcunu ödemediğinden dolayı geliyormuş seninkininde bu nedenden olma ihtimali var mıdır acaba ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Alt katta ki kuzenim de tt net kullanıyor ona da bilgi uzantılı bir şey geliyordu ama o borcunu ödemediğinden dolayı geliyormuş seninkininde bu nedenden olma ihtimali var mıdır acaba ?

Oto ödemede ve faturada yok . Ya normalde fatura ödemediğinde veya reklam yapıcaklarında ilk siteyi açışta yönlendiriyor bir yerlere ama sayfa açıyor. Aynı yönlendirme mevcut sayfa 404 hatası vermekle beraber ,başka hiçbir yer açmıyor anlamdım gitti.

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oto ödemede ve faturada yok . Ya normalde fatura ödemediğinde veya reklam yapıcaklarında ilk siteyi açışta yönlendiriyor bir yerlere ama sayfa açıyor. Aynı yönlendirme mevcut sayfa 404 hatası vermekle beraber ,başka hiçbir yer açmıyor anlamdım gitti.

Bunun için kendinizin yapacağınız bir şey mümkün değil o zaman :) Tekrar arayıp sorununuzu dile getirin, 2. defa aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne olacak bu durum falan diye bir soruşturun.

Kendinizin bir şey yapması mümkün değil gibi, bütün bilgisayarlarda aynı hatayı verdiğine göre.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İsyan çıkarıcam zaten akşam arim :)

ya incelemişler hat değerlerimde sorun yokmuş. Ya oda ilginç facebook a giriyor ,bazı kişilere tıklandığında yine ttnet/bilgi sayfasına yönlendiriyor.
Aşağıda cayır cayır torrent çalışıyor ama gel gelelim bağlantı yok sayfa açamıyorum.

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İsyan çıkarıcam zaten akşam arim :)

ya incelemişler hat değerlerimde sorun yokmuş. Ya oda ilginç facebook a giriyor ,bazı kişilere tıklandığında yine ttnet/bilgi sayfasına yönlendiriyor.
Aşağıda cayır cayır torrent çalışıyor ama gel gelelim bağlantı yok sayfa açamıyorum.

Torrentten indirme yapıyor ama sayfa mı yüklemiyor :lol: Bunu bi ara sor bence de :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Gecikmiş bir ödeme yaptıysanız bu sorun oluyor. Geçen ay benim başıma gelmişti. Aradığımda hiç bir şekilde borç görünmemesine rağmen hangi sayfaya gitmek istesem, ttnet borç bilgi sayfası açılıyordu. Sorunu traji komik bir şekilde hallettiler. Nasıl mı? hattı silip tekrar tanıtmışlar :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ödeme ile alakalı birşey değil, hattında yada bağlı olduğun santralde bir hata var.

Benimde başıma geldi.

Misal milliyet.com.tr açılıyor, yabancı kaynaklı yahoo.com açılmıyor.
Google.com.tr açılıyor, google.com açılmıyor.

45 dakika kadar aptal elemana sadece yurtdışı sitelere giremediğimi anlattım. 45 dakika boyunca bana size gelen sinyalde bir sıkıntı yok, IP adresi almışsınız şuan internete girebiliyor olmanız lazım falan dedi. 45 dakika sonunda en sonunda milliyet.com.tr gibi belli sitelere girebildiğimi yabancı hiç bir siteye giremediğimi anladı :D

Nitekim oda santral ile görüşeceğini söyledi yarım saat içinde sıkıntı gitti.

Sende de böyle bişey var muhtemelen. Bence santral hizmetini nereden alıyorsun onun numarasını bul veya direk oraya git.