TTNET Şaşırttı :) ''Bu Ayki Faturanız Bizden'' Dediler!

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
inşallah bizimkileride öderler :D

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuşma kayıtlarını alıp sıkıldığımızda dinlemek lazım :D

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bugün beni de aradılar online işlemler için anket yapacaklarmış ankete katıldım, yarım saat sonra mesaj geldi,kasım ayındaki hediyeniz teknik sorun nedeniyle aralıkta verilecektir diye, bende sağol dedim :))

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu konuyu ilk okuduğum günün gecesinde rüyama girmişti. Ancak rüyamda görürüm zaten. :D

küçükerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni de aradilar bedava bir ay biz den olacak demişlerdi ancak ondan sonra iki ay dir ödüyorum bu ay da fatura geldi hat benim üstüme değil ya arkadaşlar onayi hattin sahibinden alacaklardi ancak ne bileyim onay mecri anlamiyor böylesi işleri acaba yanliş bir onay mi ver di ki

melihcerit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizede aynı haltı söylediler ama ne hikmetse fatura gelmiş!!!

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Acısı çıkmasın bunun ileride_? TTNet bu belli mi olur :mrgreen:

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Beni de aradilar bedava bir ay biz den olacak demişlerdi ancak ondan sonra iki ay dir ödüyorum bu ay da fatura geldi hat benim üstüme değil ya arkadaşlar onayi hattin sahibinden alacaklardi ancak ne bileyim onay mecri anlamiyor böylesi işleri acaba yanliş bir onay mi ver di ki

ne onayı ben tam anlamadım, bu ayki faturanızı isterseniz bizden ama istemezseniz 75 tl bayılacaksınız mı dedi. bu işin onayı mı olur yaa. Ha onayı olursa ben bu iş den şüphelenirim.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşıma Ttnet ten sms geldi sistemden kaynaklanan bir aksaklık yüzünden bu ay sizin yerinize bizim ödeyeceğimiz faturanız bir ay sonraki faturada ödenecektir diyordu.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Beni de 85 tllik faturayla şaşırttı, nasıl ama? Normalde gelecek fatura belki 45-50 arası olmalıydı, tarife değişimi yapıp 4 5 gün kullanmıştım.