TTNet Nerden Çıktı Bu Fatura - 0.25 TL

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
TTNET ile 3 aylık yalın internet üzerine anlaştık.

Tabi 3 ayın faturası toptan ilk ay kesildi: 222+8 TL olarak. Faturamı ödedim;ama ne oldu bilin borcumu ödemiş olmama rağmen ikinci ay komedi bir fatura kestiler 0.25 TL gibi birde mailde yazıyor bu ayki faturanız çok düşük olduğu için diğer aya aktardık diye.

Tabi bende sinirlendim adamlarla anlaşıyorum 3 aylık ve 3 aylık ücreti ödüyorum adamlar yeni bir fatura çıkarıyor bu ne ayak dedim şu faturayı iptal edin ben size 25 kuruş yerine iki katını ödeyeyim dedim. Ayıptır yahu alıştıra alıştıra kitlemeye çalışıyorlar. Oldum olası sevmem bu faturalı işleri vergileri bahane edip üzerine kabartma tozu ekiyorlar ve Tek fatura oluyor 3 fatura yavrular ile.Mailime cevap gelmedi işim yokta arayacak sistemin işleyişinden faturamdan haberi olmayan karşımıza çıkacak kıza müşteri temsilcisine laf anlatacam o da bana ezberlediği metni söyleyecek sorunu çözdüm sanacak.

3 ay bitiminde yine bir fatura kesmeye kalkarlarsa çırasını yakarım bu TTNET'in sitesinde 222+8 TL yazıyor modemi kendim aldım Allah'tan yoksa teneke modem veriyorlarmış 72 TL ye mi ne.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Maalesef aciz bir sistem aciz bir hizmet veriyorlar, kesinlikle aldıkları parayı hak etmiyorlar, ne saha çalışanları nede tepedekiler, sömürmekten başka bir şey değil yaptıkları, bende aboneliğimi iptal ettirdim, 300 küsür tl fatura ödedim kapattım, şimdi fatura gelmiş 39 tl önceki dönemlerden, o sistemi ne diye kullanıyorsunuz kapatılmış hesaba sonradan borç mu gönderilir, hiç bir zaman hakkımı helal etmeyeceğim bunlara.