Merhaba arkadaşlar,
8mb e kadar olan paketi kullanıyorum.. Hemde 2 yıldan uzun bir süredir.
Neyse konu şu 2 yıldan beri hızım max 2.5 mb i gördü hatta bazı zamanlarda 1 mb e indi. Bunun üzerine en az 20 30 kere ttnetle görüşmüşümdür tabi bir okadar da arıza kaydı
Sonuç değişmedi tabii ki. Oysaki binada sadece bende düşük hız sorunu var
En sonunda geçtiğimiz şubat ortasında internete girerken Adil kullanım kotası vs vs hızınız 3 mb e düşürülmüştür yazıyordu ... !?
Yüzümde bir gülümsemeyle direk hız testi yaptım ve DANK! İnternet 3 mb olmuş... Hatta bu hız için bir ara devamlı akk ya yakalanma fikrini bile düşündüm
. Bir şekilde mart ayına geldik sonuç 10 mb
o heyecanla 4 günde tekrar radara yakalandım ve 3 mb e düşürüldü tabii o ayrı konu .. Şimdi nisan ayını bekliyorum, bakalım ne olacak
Ha bu arada sevindin mi derseniz... Tabii kide Hayır ve merak ettigim bir şey var , Bu kadar uzun zamandan sonra ne değişti de benim internetim hızlandı... Madem yapabiliyordu neden 2 yıl süründürdü
:cursing:
8mb e kadar olan paketi kullanıyorum.. Hemde 2 yıldan uzun bir süredir.
Neyse konu şu 2 yıldan beri hızım max 2.5 mb i gördü hatta bazı zamanlarda 1 mb e indi. Bunun üzerine en az 20 30 kere ttnetle görüşmüşümdür tabi bir okadar da arıza kaydı

Yüzümde bir gülümsemeyle direk hız testi yaptım ve DANK! İnternet 3 mb olmuş... Hatta bu hız için bir ara devamlı akk ya yakalanma fikrini bile düşündüm

Ha bu arada sevindin mi derseniz... Tabii kide Hayır ve merak ettigim bir şey var , Bu kadar uzun zamandan sonra ne değişti de benim internetim hızlandı... Madem yapabiliyordu neden 2 yıl süründürdü
:cursing: