TTNet Rezilliği

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bize hiç yabancı olmayan bir başlık kullandım..

Dün akşam TTNet'i aradım ve konuştum hızım 1.25 Mbps'di hızın artacağını söyleyerek yaptılar. İnternet gitti. 2 saat sonra tekrar aradım internet geldi ama hızım 1024'e yani 1 Mbps'e sabitlenmişti. Neyse kullanayım dedim.1 saat sonra uyudum.

Sabah kalktığımda hızımı 512'ye yani 0.50 Mbps'e sabitlemişlerdi. Neyse dedim kesin düzelir dedim.
Aradan 10 saat geçti. Şimdi hızımı 256'ya yani 0.25 Mbps'e sabitlemişler :cursing:

2068717761.png

Yarın sabah kalktığımda 128 yani 0.12 Mbps yaparlarsa şaşmam :cursing:

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
geçmiş olsun ama ttnet bu ne yapacağı belli olmaz :D

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş şükret ben avea jet aldım download hızım 20 kb yi geçmio :D

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Aynen yakalamak çok önemli 3g olmadmı jet modem pek bir işe yaramıyor açıkcası

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Türkiye nin internet altyapısı bu şekilde. Turkcell, Super Online için yoğun bir çalışma gösteriyor. Türkiye nin pek çok yerinde pek çok semte hatlar döşediler. Artık bu internet rezilliği bi son bulacak inşallah

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avea müşteri hizmetlerini aradım giresun tireboluda 3g var mı diye. yok dedi. 2,5 g ile bağlanıyorum. haatta o bile zor çekiyor :) geldi diyo giresun merkezde 3g var ordan bağlanabilirsiniz. benle dalgamı geçiyon lan sen. 3g bağlanmak için oraya mı taşıncam dicektim de diyemedim :D. ben biliyorum. 3g olsa zaten yine bağlanamam sinyal gücü çünkü çok zayıf. 3g olup ta yavaş olsaydı o zaman da vericinin yanına ev yaptır derdi herhalde :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Şu başlıkları görmekten biz bıktık ttnet haz alıyor sanırım, yazıcıdan çıkartıp çerçeve ye koyup duvara asıyorlardır belki de, gurur tablosu

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hat değerlerini yazabilirsen, alabileceğin maximum hızı tespit edebiliriz.

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorması ayıp mavi renk ne zaman olacak :D bende yeşil bile gidip gelio:D

Valla ne yalan söyliyim, yakalaman lazım :D ama harbi mükemmel bi hız oluyo ozaman. Yeşilde filan eziyet yani.

Usb kablo uzatması fılan varsa dene yani sabit oldumu olmuyo bide 3g yoksa bulundugun yerde, işin var demektir :)

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hat değerlerini yazabilirsen, alabileceğin maximum hızı tespit edebiliriz.
47 Download zayıflaması , ayrıca bugün ttnet den evime geldiler kablo falan ayarladılar 7 olcak dediler hız ama TTNet 2 ye sabitlemiş :crying: