Ttnet Ödül Aldı Buyrun Cenaze Namazına

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence Abonesi olan herkes bilmeden oy vermiştir, malum Ttnet abonelirinin özel bilgilerini Sattığı gerekçesiyle defalarca suçlanmıştı.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Oturdugum mevkiye farklı bır fırma hızmet verebılıyor olsa eger bir dk dahi ttnet bunyesınde geçirmeyi planlamıyorumda işte..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

çoğu kesimimiz bu şirketten nefret eder ama başka alternatif olmadığı için mecburen bu şirketi tercih eder hakılılar 2013 Türkiyesinde dünya net ortalama hızının 5mbs olduğunu düşünürsek ve bu şirket hala 8 mbs hızı bile doğru dürüst veremiyoken akn denen uygulamayı çıkartmışken altın örümcek yerine altın dışkı ödülü alması gerektiği konusunda bana katılan arkadaşlarımız varmı ? olmasını ümit ediyorum​

UFgI9EA.jpg

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sorun yaşamayanlar bol bol sallamıs maşallah şükredin ya ttnet enazından ulaşıllabilir sinirlensen her sokakta bir bürosu var git derdini anlat ya digerleri telefonla ulaş ulaşabilirsen süperonlinede arkadasım nakil yaptırmak istedi 100 tl nakil ücreti istedirler onun için elinizdekinin kıymetini bilin.Eleştirmek herzaman var ama yiğidi öldür hakkını yeme dostlar

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Berbat fakat,AKK bütün şirketlere uygulanıyor ve BTK'nın ortaya çıkardığı bir şey.

Ödül almasıda,her yerde hizmet verebilmesidir.Malum her yerde Superonline yok.İnsanlar mecburen kullanıyor.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://l1304.hizliresim.com/18/j/m4vn2.png[/URL]bende ttnete bu ödülü layık gördüm güle güle kullansın

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kendileri yazıyo kendileri oynuyo ya. :D
Kesin sponsorlardan biri TTnet dir :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla ben sana oy moy vermedim

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
zamanında bu altın örümcek olayının tamamen faso fiso torpil olduğu ortaya çıkmıştı üyelik tarihi çok eski olanlar bilir sdn haberini dahi yapmıştı.