Ttnet netdisk kampanyasi !!!

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1Nisan-30 Haziran 2012 tarihleri arasında 50gb kapasiteli Netdisk ücretsiz olarak kullanıma sunulacaktır.Bu tarihten sonra aylık 59 Tl olarak kullanılacaktır.Yani hardisk gibi bir şey fakat internet üzerinde.Ttnet iin bedava sunması iyi olmuş fakat sonrasında fiyat çok yüksek :( 30 tl internet faturası 59 tl netdisk :( İnşallah ileride ucuzlatırlar :)

blackhbosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
netdisk istemiyoruz kardeşim bağlantıyı sabitlesinler nedir bu kota millet uzaya çıkıyor bizim insanlarımız gençlerin önünü kesiyor yabancılarda download limitimi oda ne paket aşımı tarihe karıştı bizimkiler ufak işlerin adamı milletin derisini yolluyorlar çaresiz tavuk misali yol yol

Megaohm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Netdisk 50 GB aylık 59 değil 4.99 TL.Ben bu Netdisk ile ilgili konu açacaktım,bu konuyu görünce şimdilik buradan yardım istemeyi uygun gördüm..Acronis bootable disk ile imaj alırken Acronis e Netdisk i nasıl gösteriyoruz,kullanan,bilen arkadaş açıklayabilirmi?

Senatör34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1Nisan-30 Haziran 2012 tarihleri arasında 50gb kapasiteli Netdisk ücretsiz olarak kullanıma sunulacaktır.Bu tarihten sonra aylık 59 Tl olarak kullanılacaktır.Yani hardisk gibi bir şey fakat internet üzerinde.Ttnet iin bedava sunması iyi olmuş fakat sonrasında fiyat çok yüksek :( 30 tl internet faturası 59 tl netdisk :( İnşallah ileride ucuzlatırlar :)

59 tl olarak bahsettiği 4.99 50 gb lık netdisk yine 54 tl lik bahsettiği ise normal sınırsız paket yani sınırsız pakette hiç bir değişiklik yok üstüne ilaveten edilmiş.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Pardon arkadaşlar sınırsız paketin üzerine 59 tl olması lazım özür diliyorum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ttnetin kazıklama polititkasının bir uzantısı işte. sana "bedava" netdisk vercem diyip ücrete 5 lira zam bindiriyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
70kb upload hızıyla sittin senede doldururuz 50gb netdiski, teşekkürler ttnet!!

eraytas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı olayı dropbox ile de yapabilirsiniz 16gb a kadar ücretsiz hem de. http://db.tt/oiaVSQu0 burdan üye olursanız bana da katkınız olur ama yok sana faydam olmasın diyosan da www.dropbox.com adresınden de üye olabilirsiniz :D

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İhtiyacı olanlar Skydrive kullanabilir 25 gb ücretsiz alan sağlıyor.

mohamed42mounir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 6 yıllık ttnet kullanıcısı olarak ttnetin palavralarına inancınızın asla ve asla olmamasını ve bu yaptığınızla mutlu olacağınızı garanti ederim.internetten indirme yapıyorum ve üç ay önce başladım download işine.Şu ana kadar gördüğüm en yüksek download hızım 1.4 mb/s.Ben sınırsız 8mb/s paketine aboneyim 2 yıldır ve ttnetin sözleşmede taahhüt ettiği 8 mb/s hızı hiç bir zaman vermediğini, 6 yıldır ttnet kullanan birisi olarak tüm içten duygularımla ifade ederim.Yani kazıklanmak isteyen ttnete gitsin.ben bunu söyler,bunu ifade ederim.çünkü bugüne kadar babamın ödediği internet ve telefon faturaları asla ve asla bize hizmet olarak geri dönmedi ve dönemezde bunun farkındayım.Çünkü ttnet resmi dolandırıcıdır.Netdisk olayına gelirsek,50 gb veri mi saklayacaksınız?alın iki tane 32 gb sandisk ya da kingston flash bellek kampanya yapılınca büyük teknoloji marketlerinde.emin olun ttnetten ve diğer veri saklama sitelerinden daha güvenli bir yöntem.Ya da blu ray yazan dvd yazıcı(yazıcınız bluray okuyup yazamıyorsa tabii ki) iki diske 50 gb veri yazarsınız.EMin olun ttnetten ve diğer upload sitelerinde falan saklamaktan 1 milyon kat daha iyi verilerinizi.ya dvd ye yazdırın.Bir kere ailevi resimlerinizi asla ve asla internette size bir şeyler vaat edip,veri saklama şansı sunan sitelere ,ne olursa olsun saklamayın bedava dahi olsa.O sitelerin eline koz verirsiniz.ben şahsen hiç bir internet sitesine güvenipte,ailevi resimlerimi ,o sitelere yedeklemem ve akıllı insanın yedeklemeyeceğine de eminim.