TTnet modem kampanyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cibo34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cibo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalr ben ttnetten taksitli modem almak istiyorum.Şöyleki ben 1 yıl önce almöıştım 24 ay taksitli sanırım bozuldu.Yeniden ttnetten modem alabilirmiyim taksitli müşteri hizmetleri alırsın dedi bayii alamazsın dedi.Müdürlüğe git diyor bayideki uzak gitmek istemiyorum.Bilgisi olan varsa cvplasın cok makbule gecer.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Vercekleri dandik modemleri almaktansa herhangi bi siteden modem kampanyasını takip daha iyisini almak daha mantıklı. Yada teknoloji mağazalarında ki indirimleri takip ederekde kredi kartıyla yada nakit olarak alabilirsin. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ttnet in modemlerinin çoğu beş para etmez.Paranıza yazık üç beş fazla verin daha iyisini alın.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bence de alma çoğu dandik git bir teknoloji mağazasından al daha iyi hatta daha uzun süreli kullanırsın .

--- Mesaj Güncellendi ---

Kendi ağızınla söylüyor sun bir yıl dan sonra bozulmuş modemleri beş para etmez yani dışardan al air ties marka kesinlikle alma ,

cibo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün 2.el linksys aldım 100 tl istedi 50 tl ye aldım.sıfır gibi koblosuz cok iyi cekiyor.o değil ttnet alacağın olsun bana modem vermedin ya sözleşme bitince servisimi değişicem.Aslında adamlar kampanya yaparken benim durumuma düşecek birini akıl edememişler :))))))) ttnetle herşey mümkün