TTNet mi D-Smart net mi ?

black-prince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:crying:Arkadaşlar TTnet ten Dsmart net'e geçmeyi düşünüyorum.
Sebebi ise TTnet'e verdiğim 12 aylık taahhüdümün neticelenmesi ile herhangi bir bilgilendirme gelmeden faturalarımdaki artış miktarı.
Durumu müşteri hizmetlerine bildirdim ve tekrar taahhüt verdim.Sonraki ayda ise tekrar yüksek fatura geldi.
Tekrar aradım durumu beyan ettim.Verilen açıklama ise miğdemi bulandırdı.Vermiş olduğum taahhüt sistemsel bir hatadan dolayı kayıt altına alınamamış bu yüzden yüksek gemiş.Tekrar taahhütte buldum ve bu ay gelen fatura da aynı oldu.Neticesinde kısa bir araştırma sonrasında D-Smart nete geçmeye karar verdim.Fakat D smart neti kullanan arkadaşlar varsa görüüşlerini almak isterim...

black-prince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş kimse yok muuu? diye bağırasım geldi.Ha ne var la bi cevap verin da.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
D smart net kullanan az kişi vardır o kişiler de bu konuya denk gelmedi demek ki.
Superonline a da geçebilirsiniz, aynı şekilde kampanya tanımlarlar size.

Camara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım D-Smart net 28 günde internet bağlayamadı Superonline a geç bence ben TTNET kullanıyorum ama hizmet verebileceği yerde olsam Superonline a geçerim

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Oturduğunuz yere bağlı hangisinin altyapısı sizin oturduğunuz yere yakınsa ona geçmenizi tavsiye ederim daha fazla alabilirsiniz internet hızını.
İyi Forumlar

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dsmart varsa süperonline

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ttnete 63 veriyordum, şimdi 69 verip hem aynı şartlarda internetim hemde hd dsmart kanallarım var... ttnette bardağı taşıran son damla 2 hafta çözemedikleri bir problemdi, dsmarta geçergeçmez sıkıntıyı halletiler adamlar... tek kötü yanı müşteri hizmetlerine ulaşmak...

DeLi_RuzGaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki aydır d smart + internet kullanıyorum. gayet memnunum ttnete 59 verene kadar dsmarta 69 verirsin tv kanallarında hd kalitede izlersin. müşteri hizmetlerine ulaşmak sorun diyor bazı arkadaşlar şimdiye kadar ne zaman aradıysam hep birini buldum karşımda benim şansımmıdır bilinmez:)