Ttnet Memnuniyeti

Ttnet memnuniyeti

• evet memmunum

Kullanılan: 68 19.8%
  • hayır memnun degilim

Kullanılan: 275 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    343

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
evet arkadaslar baktim herkes ttnetten sikayet ediyor. benim gibi memnun olanlarin sayısı az. bi anketle oranlari ogrenelim bakalim durum cok mu kotu ? :D

--- Mesaj Güncellendi ---

ilk oylada ben başlayım :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
memnun um aceleden yazamadim .

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
arkandan atli kovaliyo heralde :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Devriye görevi vardı saat kaçırmamak için .

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hayır memnun değilim

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Allah nazardan saklasın 8 mbit e kadar kullanıyoruz arkadaşımla. İki bilgisayarda 6 mbitin altına düştüğünü hiç görmedim nerdeyse 1 yıldır.

endshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 8mbit kullanıyorum ama 1 mbit üstüne çıkamadık daha birde 55 lira ödüyoz ayda :(

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Memnunum birde fiber nete geçse tam süper olucak..

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
benim fiber gibi bi umudum yok yasadigim yerden dolayi ama yinede rahatim net acisindan :)

MrtKrt

Asistan
Reaksiyon puanı
1

O kadar sorun yaşayan var şu forumda. Ama nazar değmesin benim bu güne kadar hiç sorunum olmadı.. :)

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ttnet müşteri ilişkileri sıfır bir kurum bu kadar beceriksiz bir kurum gormedım yazıklar olsun haram zıkkım olsun verdiğim para..

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
TTNET ve memnuniyet birbirinden çok uzak iki kelime yan yana getirmek zor olmuştur sanırım :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende memnunum.6mb in altına düşmüyor.
Ne öldürür ne güldürür,o misal.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sınırsız Kullanıyorum 39TL 7 mbit altına düşmedim :)

Nasıl 39 TL oluyor? Kampanyasız Normal kullanıcılar 70 TL'nin üzerinde ödüyor. Ayrıca, TTNet kadar berbat hizmet verip müşteri memnuniyetini gözetmeyen bir firma bilmiyorum. O yüzden aboneliğimi iptal ettirdim. Benimde verdiğim paralar zehir, zıkkım ve haram olsun. TTNet'e bedduacıyım.

lafcanbazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnet ten memnun olanlari ttnet tatile gondersin daha da mutlu olsunlar :))) bizim gibi mutlu olmayanlara da allah sabir versin. Ttnet e kufretmekten artik kufur edesim gelmiyor kendilerine :d

Tru3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hız ile ilgili şu sıralar problemim yok, ama ücretler çok yüksek bundan şikayetçiyim

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
1 seneyi doldurduysanız ücretten şikayet etmeyin, Arayın Smile adsl den şu kdar teklif geldi falan diye oraya geçicem diyin inidirm yapıyorlar zaten

Reaksiyon puanı
31
Ücret konusunda iyileştirme yapılsa çok memnun oluruz :)

godzilla87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
katma hizmetler açısından ttnet en iyisi belki de. ama asıl hizmet alma amacımız olan internet hizemtini %70 verimle kullanıyoruz. neden bu oran %100 değil. 2 Mbit sınırsız kullanıyorum ve çeşitli yerlerde yaptırdığım hız testlerinde bağlantım hiç 2 Mbit'e çıkmadı. verdiğim 70 + kullanmadığım sabit telefon vurgunu parasının karşılığı bu mu olmalı? benim ttnetten asıl beklentim bana iyi bir internet sunması. müzik dinlemek, oyun oynamak.. bunlar gereksiz.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hızım iyi 12 mbit, ping idare eder 18 ms...Ama gel gör ki arada bir net kesiliyor. Net kesilince ne 12 mbit ne de 18 ms işe yaramıyor. Net kesilmese dahi ben TTNET'ten memnun değilim. Bu fiyat politikasını değiştirmedikçe TTNET'i sevmeyeceğim.

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ttnet ten memnun olanlari ttnet tatile gondersin daha da mutlu olsunlar :))) bizim gibi mutlu olmayanlara da allah sabir versin. Ttnet e kufretmekten artik kufur edesim gelmiyor kendilerine :d
Ben müdür Genel müdür Ceo hepsine ettim daha 10/03/2012 tarıhınde genel müdürlükten aradılar BTK ya şikayet etmiştim.o arayan genel müdürlükteki adamada küfür ettim.Adama bilgisayar proğramcısıyım diyorum web sitenizde faturamı ne görebiliyorum nede ödeyebiliyorum borcum görünmüyor 4 aydır diyorum salak bana durmuş bilgisayar kullanmasını öğretmeye çalışıyor:)
Ortalıkta bu kadar MAL adamı bir kurum toplamış Bu MALLARıda başımıza vermiş artık ttnet aradığında midem bulanıyor cidden kusacagım gelıyor ne iğrenç bi kurumsun sen TTNET.

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
ankarali_gnc";2165823 dedi ki:
Ben müdür Genel müdür Ceo hepsine ettim daha 10/03/2012 tarıhınde genel müdürlükten aradılar BTK ya şikayet etmiştim.o arayan genel müdürlükteki adamada küfür ettim.Adama bilgisayar proğramcısıyım diyorum web sitenizde faturamı ne görebiliyorum nede ödeyebiliyorum borcum görünmüyor 4 aydır diyorum salak bana durmuş bilgisayar kullanmasını öğretmeye çalışıyor:)
Ortalıkta bu kadar MAL adamı bir kurum toplamış Bu MALLARıda başımıza vermiş artık ttnet aradığında midem bulanıyor cidden kusacagım gelıyor ne iğrenç bi kurumsun sen TTNET.

bu adamlar herkesi kendileri gibi sanıyor heralde. geçen kuzende aradım müşteri hizmetlerini 8 mpbs paket 1 1,40 filan görüyo. neymiş efendim 57 dakikadır nete bağlıymışız nete bağlanabiliyormuşuz kablolar problemmiymişte filan pişman. kuzenin evi ile benim evim arasında 500 600 m var yok :D