Ttnet İnternet Tüm Türkiye'de Koptu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan glerin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
TTnet müşteri hizmetlerini arayana kadar sorunun bende olduğunu düşünüyordum.. Arayınca hatta bağlanamıyorum dedim bunlar dükkanı kapattı gitti..:D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aha size 2. koplo teorisi "acaba ülke olarak müthiş bir siber saldırı mı gerçekleştirdirk. Bunun bir benzerini çin yapmıştı. Net bağlantısını bir an sıfırlayarak global ağlarda bir boşluk oluşturup tüm iletişim ağının üzerinden geçmesini sağlamıştı. Hala neden böyle yaptıklarını kimse anlamış değil. Tabii çinden başka"

Şaka yapmıyorum araştırın göreceksiniz.

TTnet bize bunuda yaptırdın ya :D Sayende komplo teorisi üretir olduk

Reaksiyon puanı
31
Son zamanlardaki akk yüzünden olan beddualarınız tuttu sanırım :D

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
view-pic-img.html

Bu hesap gerçek mi sahte mi :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Zaten çökse çökse bir tek bizim memlekette internet çöker gülermisin ağlarmısın hala internet yok allah'tan 3G net var

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
TTnet müşteri hizmetlerini arayana kadar sorunun bende olduğunu düşünüyordum.. Arayınca hatta bağlanamıyorum dedim bunlar dükkanı kapattı gitti..:D
aynısını bende düşündüm. dedim kepenkleri kapadılar. telefona bakan yok.

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aha size 2. koplo teorisi "acaba ülke olarak müthiş bir siber saldırı mı gerçekleştirdirk. Bunun bir benzerini çin yapmıştı. Net bağlantısını bir an sıfırlayarak global ağlarda bir boşluk oluşturup tüm iletişim ağının üzerinden geçmesini sağlamıştı. Hala neden böyle yaptıklarını kimse anlamış değil. Tabii çinden başka"

Şaka yapmıyorum araştırın göreceksiniz.

TTnet bize bunuda yaptırdın ya :D Sayende komplo teorisi üretir olduk

bu teorinin sahibi olduğunu farzederek söylüyorum;

-sebebi çok açık değil mi !? :D

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce yine gitti,umarım bir açıklama yapıp özür olarak akk kaldırırlar :)

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
bunlar kendilerine bağladılar modemi kendilerine :D

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
modem resetleye resetleye rotringin ucu gitti be :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ağabeyim gece gece beni arıyor üç saatir yok sonrasinda yok kablo zedelenmis tamir ettim oldu dedi meğerse sorun kabloda falan değil tüm suç ttnet ın mis .Yahu madem net i kesecektinız üç beş gun önce medyaya ilan versenize şu saat şu tarihte keseceğiz diye bir elektrikçileri örnek alamadınız gitti.

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bunlar açıklama yapar internet sizin yüzünüzden gitti yok size 50 gb falan ayın başında 1mb internetle başlatırlar :(

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
modemi resetleye resetleye sinir basmıştı artık,sonra burda yazılanı görünce rahatladım,ayarlarla oynuyordum çünkü sinir patlaması yaşadım artık olmayınca

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
TTNET'de Büyük Arıza Giderildi, Bakım olduğu açıklandı

TTNET Türkiye Geneli internet kesintisi, 1 saaten fazla sürdü. TTNET haberleri, TTNET son dakika, TTNET neden kesildi? TTNET'deki büyük arızanın bakım olduğı bildirildi.

TTNET Türkiye Geneli internet kesintisi, 1 saaten fazla sürdü. TTNET haberleri, TTNET son dakika, TTNET neden kesildi? TTNET'deki büyük arızanın bakım olduğı bildirildi.

Konya, Karaman temsilciliklerimizden ve gelen mesaj trafiklerinden dolayı TTNET'in internet servisi olmadığı tespit edildi.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, akşam saat 22:45 sularında internet servisinin gitmesi üzerine birçok TTNET abonesi birbirine telefonn mesajları ile internetin olup olmadığını sormaya başladı. Ayrıca müşteri hizmetleri 444 0375 nolu hattanda ulaşılamadığı tespit edildi. Bu arada haberleri ancak mobil internet aracılığı ile yapmak mümkün oldu.

Son Dakika alınan bilgiye göre Türkiye Geneli internet kesintisinin olduğu anlaşıldı. Ayrıca muhabirimiz Resul Özdil müşteri hizmetlilerine ulaşmayı başardı. Yapılan görüşme sonucunda Türk Telekomda bir bakım çalışması olduğu bilgisine ulaşıldı. Şimdi ise merak edilen konu bunun daha önce neden halka bildirim yapılmaması ve yapılacak ise bunun neden geceye bırakılması gibi şikayetler ajansımıza gelmeye başladı.

Saat 23:55 sularında internet tekrar geldi. Ancak bu konuda yapılacak resmi açıklama yapılır yapılmaz Ajansımız tarafından yayınlanacaktır. Türk Telekom yetkililerinin ajansımızın resmi e-maili info@e-haberjansı.com adresine iletecekleri açıklama kamuoyuna iletilecektir.

(e-ha) Haber Mekezi

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Twitter'da iyi geyikler dönüyor ama bir kullanıcıdan gelen tweet şöyle ;

Yalnız evde 2 saat internet olmayınca yıllar sonra aile aynı odada bir araya geldi, kardeşim büyümüş, babam yaşlanmış, annem aynı maaşallah. :D

Reaksiyon puanı
31
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.. (yazar burada TTNet'den bahsetmektedir) :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim de borç vardı heralde kestiler dedim iyi benden değilmiş birazdaha yatırmayayım bari.:D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
8 mb internet alıyoruz ama indirirken 1 mb ile indiriyoruz daha da çıkmıyor neden ?

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bakım varmış yalanını yiyeyim :D Eğer o saatte bakım yapıyorsanız sizde zekadan eser yok demektir :mrgreen: gecenin 3 den sonra niye yapmıyorsun bakımını ? O kadar milleti dinden imandan çıkarıyon :mrgreen: 3 saatte süper kombine küfürler geliştirdim :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Kamuoyu oluştu haber sitelerinde bu arıza haberleri adil kullanım tepkisine dönüşür diye düşündüm ama millet halen benim net geldi gitti muhabbeti yapıyor.

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hızım 10 mb olmuş tekrardan ilginç, teselli mi bu şimdi :D

Reaksiyon puanı
31
Kamuoyu oluştu haber sitelerinde bu arıza haberleri adil kullanım tepkisine dönüşür diye düşündüm ama millet halen benim net geldi gitti muhabbeti yapıyor.
Demek ki neymiş.. birkaç gün internetsiz kalsak, iç savaş çıkarabilecek bir topluluğumuz var.:)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
millet bide komple modemleri karıştırdı acaba bendemi sıkıntı var diye apeyi bi hayır duası almıştır ttnet .:D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
kotasız yapsınlar el altı kotalı olmayanından mesela 100 megabit 50-60 tl olsun sınırlı sayı olsun anında geçelim

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni geldi internet... yıl 2012, indirme hızım 125kb, internet arasıra kesilir fiyat 59+16=75 tl.... helal ttnet 2012 de hem bu hıza! hem çok ucuz fiyatına! hemde üstün hizmetinize! alışmaya çalışıyorum!!! sözleşmem bitene kadar