myefsane
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
Arkadaşlar TTNET in Verdiği Modemler hangileri? hangisini tercih etmeliyim?
Arkadaşlar TTNET in Verdiği Modemler hangileri? hangisini tercih etmeliyim?
Bence de alma.Zaman zaman kopmalar oluyordu internette 4440375'i her aradığımda bizden gelen sinyalde bir sıkıntı gözükmüyor, modeminiz bozuk dediler.gittim zyxel'in üst seviye bir modemini aldım.aynı sıkıntı devam edip arayınca tekrar aynı cevabı aldım.sen modemi bence dışarıdan al ve modemin bozuk şeklindeki cevaplara itibar etme.meğer ttnet kaynaklıymış bizim sıkıntı.şarterler atıp ağzımızı bozunca eve ölçüme geldiler.takdir senin.TTNET'den modem alma.
Senin yasadıklarının aynısı bana da oldu ben actım ağzımı biraz en sonda port değiştirdikde kurtulduk yoksa bunların interneti internet değil ha bu arada yıl olmuş 2015 bizim mahallede fiber yok bu nasıl iş ?Bence de alma.Zaman zaman kopmalar oluyordu internette 4440375'i her aradığımda bizden gelen sinyalde bir sıkıntı gözükmüyor, modeminiz bozuk dediler.gittim zyxel'in üst seviye bir modemini aldım.aynı sıkıntı devam edip arayınca tekrar aynı cevabı aldım.sen modemi bence dışarıdan al ve modemin bozuk şeklindeki cevaplara itibar etme.meğer ttnet kaynaklıymış bizim sıkıntı.şarterler atıp ağzımızı bozunca eve ölçüme geldiler.takdir senin.