TTNET in Verdiği Modemler

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar TTNET in Verdiği Modemler hangileri? hangisini tercih etmeliyim?

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bizim Arkadaşta Aldıda Ttnetin Modemlerinin Çoğu Çöp Erken Isnıyorlarlar İnternet Bağlantın Çok Çabuk Kopmaya Başlıyor Ayriyetten Servis Ağını Bulmak Uğraştırıyor Adamı

POLİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET'den modem alma.
Bence de alma.Zaman zaman kopmalar oluyordu internette 4440375'i her aradığımda bizden gelen sinyalde bir sıkıntı gözükmüyor, modeminiz bozuk dediler.gittim zyxel'in üst seviye bir modemini aldım.aynı sıkıntı devam edip arayınca tekrar aynı cevabı aldım.sen modemi bence dışarıdan al ve modemin bozuk şeklindeki cevaplara itibar etme.meğer ttnet kaynaklıymış bizim sıkıntı.şarterler atıp ağzımızı bozunca eve ölçüme geldiler.takdir senin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ttnet te sana 100 tl ye modem satacaklar tabı 24 ay 2 ye bol fazla anlamazsın ama 100 tlye güzel bir modem alırsın be kardeşim:) ttnet in modemi ne öyle :)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Modem Olarak Airties Zyxel Ve Cisco Link Sys Markalarını Tercih Etmelisin.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Her ihtimale karşı fiber destekli (Asus olabilir) bir modem al.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben tplinkin 8970w modemini aldım çok memnunum wifiside çok kuvvetli

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar kampanya değiştiğim için veriyorlar modemi ellerinde varsa verecekler seçme şansım olabilir. Soruyu ondan sordum 1. airties 2. Sıra zyxel modeli artık bahtıma ne çıkarsa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yazdığım cevap yanlış olabilir ama cevaplarsanız sevinirim ttnetden internet almak istiyorum ama ek ücretler var modem ücreti vs. 50 tlye aldığım internet bana nekadara gelir toplamda.?

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Mahalleye fiber döşenmiş. Modem çöp oldu. Pek geleceğe dönük modem vermiyorlar

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gereksiz bana kalırsa.Başka modem mi kalmadı ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:closedeyes:bende birşey anlamadım arkadaşlar ne yapmam grerekiyor.

halogong

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diger modemleri nasil bilmiyorum ama 3 yil huawei hg521 kullanmis biri olarak sunu diyebilirim , hg521 olani alirsan nerden baksan 1-2 yil sikinti yasamazsin.

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
huawei hg521 vdsl2(fiber) desteklemiyor. o yüzden tavsiye etmem.
2 Yıl önce TTNET, Airties Air5650TT modemini verdi. 2 yıldan beri kullanıyorum. Isınma-kopma sorunu yok. wifi gücü çok iyi. TTNET'ten alacaksan "Air5650TT" Al derim.zaten başka vermiyorlar diye biliyorum?

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence de alma.Zaman zaman kopmalar oluyordu internette 4440375'i her aradığımda bizden gelen sinyalde bir sıkıntı gözükmüyor, modeminiz bozuk dediler.gittim zyxel'in üst seviye bir modemini aldım.aynı sıkıntı devam edip arayınca tekrar aynı cevabı aldım.sen modemi bence dışarıdan al ve modemin bozuk şeklindeki cevaplara itibar etme.meğer ttnet kaynaklıymış bizim sıkıntı.şarterler atıp ağzımızı bozunca eve ölçüme geldiler.takdir senin.
Senin yasadıklarının aynısı bana da oldu ben actım ağzımı biraz en sonda port değiştirdikde kurtulduk yoksa bunların interneti internet değil ha bu arada yıl olmuş 2015 bizim mahallede fiber yok bu nasıl iş ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dil:ya bende mödem alcam ne alcam bilmiyorum ttnet kullaniyorm eski mödemim huawll şimdiki asus ** bi moden sakin almayin asus

Unique111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET 'den yeni abonelik başlattım, Faturaya ek olarak ZyXEL VMG3312 B10B getirdiler kurdular, sorunsuz kullanıyorum. Önerebilirim kardesim.

K

KingMaster

SDN Okuru
Ben ZyXEL VMG3312 B10B almıştım TTNET kampanyasından, oldukça kaliteli sinyal kalitesi üst düzey bir ürün. Tavsiye ederim arkadaşlar.