TTnet hız sorunu

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam arkadaşlar;bende 24 aydan beri 8 mbite kadar sınırsız kullanıyorum.14/7/2011 tahhütüm bitiyor.İnternet hızı 0.66'yı geçmiyor arıyorum arıza kaydı diyorlar bir işe yaramıyor.Acaba bu bitince başımı nerelere vurayım?!!!! Kimlere gideyim? Şaşırdım kaldım.Türkcell süper online geçemiyorum burada yok.Zaten Türkcell normal adsl kendileri ttnet kullandıklarını ağızlarından kaçırdılar.Önerilerinizi bekliyorum.Sevgiyle kalın.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Adsl de herkes Turk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar. Superonline gelene kadar bence değişiklik yapma

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Biri'ne geçsem 2 mb olanına acaba bunda da hızı düşürürler mi?

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
telekom zaten kendi firması olan ttnet e altyapı sahibi olarak iyi portları tahsis ediyor diyorlar. eğer telekom altyapısı üzerinden internete bağlanacaksan ttnet ten vazgeçme derim,diğerlerinde muhatap bulamama ihtimalin çok. beterin beteri var,sonra demedi deme yunus:)

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkür ederim kardeşim.Başka çare yok gibi ttnete devam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ara söz bilader bendede aynı sorun oluyo 3 aydan 3 aya arayıp sayıyoyorum düzeliyo hızı 3.50 mhz kadar çıkıyo bunada şükür .

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ttnet = Kaplumbağa Yönetici Olur Olmaz Fiyat Politikasında Zam'a Yönelen Bir Genel Müdür Alakasız İlgisiz Müşteri Temsilcileri Burdaki Birçok İnsandan Daha Çok Teknik Bilgiye Sahip Olmayan Teknik Elamanlar Müşterilerini Yolunacak Kaz Gibi Gören Elin Lübnanlısının Bir Şirketi İşte Ne Beklenebilir Daha Fazla