TTNET hız problemi!!!

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bundan 5 ay önce 8 megabit kaldıran internetim 5 ay aradan sonra yeniden interneti bağlattırdığımda TTNET müşteri temsilciliği tarafından 6 megabit kaldırdığını ve altyapının 6 megabiti kaldırabildiği için 6 megabit olduğunu söylediler. 5 ay önce 8 megabit kaldıran altyapı 5 ay sonra 6 megabite gerilemiş. Trajikomik ve beklenmedik yerden beklenmedik hareket.. :blink:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] gel oğlum.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Her ne kadar bu altyapı olayını biraz palavra gibi görsemde duruma düz mantık şöyle bir açıklama getirebilirim.
Geçen bu beş aylık zaman diliminde bölgenizde bulunan abone sayısı artmıştır dolayısıyla size sağlanablecek bant genişliği payınız anca bu kadar olmuştur. Yetkili yada bilgili değilim. Düz mantık akıl yürüttüm.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
TTNet' i ararsan ya üstteki arkadaşın düz mantığı gibi cevap verecektir ya da "Kar, yağmur gibi nedenlerden dolayı altyapı problemi oluşmuştur, elimizden gelen budur" diyerek geçiştirirler...

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her ne kadar bu altyapı olayını biraz palavra gibi görsemde duruma düz mantık şöyle bir açıklama getirebilirim.
Geçen bu beş aylık zaman diliminde bölgenizde bulunan abone sayısı artmıştır dolayısıyla size sağlanablecek bant genişliği payınız anca bu kadar olmuştur. Yetkili yada bilgili değilim. Düz mantık akıl yürüttüm.

Binadakiler 8 megabit kullanıyor. Sadece bende sorun olması saçma. Zaten teknik çalışanlarda geldi baktı sorun yoktu.