TTNet Hız Problemi (Problem olan hız)

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Şuan benim internet yerin dibinde çalışıyor sanki.Birde telekoma 100 metre uzak.

yenicag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdiğin yerin hız problemide olabilir indirdiğin site server ler setbox lar kullnıyor ve senin indirdiğin film mp3 her neyse onları serverlere setboxlara attıysa sende hızlı indirirsin seninle beraber 1000 kişide aynı anda indiriyorsa işte o zaman karın ağrısı demektir artık bugün incek diye hiç bekleme ama server destekli bi dosyayı tek başına indiriyorsan işte o zman senin adsl hızın neyse o hıza bağlı olarak indirirsin ok...

ayrıca satın almış olduğun paket hız e kadar (8 mbps e kadar 16 mbps e kadar) şeklindeyse o hat boş olunca bu hızı alabilirsin demektir yani yol boş ken o hızı yaparsın yol kalabalıksa trafik varsa nanayı yedin demmek anlatabildimmi (bide 8 mbps hız var işte A: 8 mbs B: 8 mbps e kadar farklı 8 mbps alırsan sana her zman 8 mbps hız vercem demek oluyor)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Son bir haftada 3 kişiden internet hızının çok kötü olduğunu duydum ve birini bizzat denedim. Ttnet şu sorunlardan bir türlü kurtulamıyor nedense. Sanırım alt yapı yenilemeli. Bakırda biyere kadar :)

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu sadece bir şakaydı. sorun morun yok. yanlış ihbar :D sırf gır gır olsun diye