TTnet geldi telefon kablomu kesti.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar 3 gün önce ttnetten geldi adamlar hiçbir neden olmadan telefon kablomu bina girişindeki kutudan kesti gittiler..Daha şimdi geldi bağladılar kablomu..Fakat kabloyu kesmeden önce hız 8 mb iken şimdi 4 mb olmuş..Bu nedendir acaba ?

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar 3 gün önce ttnetten geldi adamlar hiçbir neden olmadan telefon kablomu bina girişindeki kutudan kesti gittiler..Daha şimdi geldi bağladılar kablomu..Fakat kabloyu kesmeden önce hız 8 mb iken şimdi 4 mb olmuş..Bu nedendir acaba ?

Benimde ahanda şimdi 4 olmuş. Dün 5mbit' di. 8Mbit' i full kullandığım bağlantımızı ne hale getirdiler yav. :(

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Benimde ahanda şimdi 4 olmuş. Dün 5mbit' di. 8Mbit' i full kullandığım bağlantımızı ne hale getirdiler yav. :(

Arkadaşım ttnet müşteri hizmetlerini aradım şimdi hızım düşürüldü dedim.Dediki biz böyle arıza kaydı açamıyoruz..4 mb size yeter dedi..Bende internet çok yavaş dedim..Bunu 8 e çıkarın dedim anında çıkardılar şimdi..
Ayrıca birde telefon kablomu kestikleri için bağlı bulunduğum santrale dilekçeyle şikayette bulunacağım..