• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TTnet faturası

knightx

Profesör
Slm abiler hatırlı akşamlar şimdi ben sınırlı 4gb lık kullanıcıyım kotama bakığım zaman 5.87 gibi bişey gösteriyo ve ben e faturadan baktığımda 28 küsür milyon yazıya sorum
faturada bi değişikli olurmu buna göre aşağı yukarı 50 milyon gelmesi lazım bu gelirmi yoksa diğer aya mı sarkar bi yardım edin abiler açılklayın ne olacaksa

Gelir canım gelir hatta üstü bile gelir ;) :D

Diğer aya sarkması lazım.

Fatoranda kotayı aşan kullanım miktarı diye bir bölüm var orda eğer aşmış gözüküyorsa,
ücrettede bi aşma meydana gelir. :D

Fatoranda kotayı aşan kullanım miktarı diye bir bölüm var orda eğer aşmış gözüküyorsa,
ücrettede bi aşma meydana gelir. :D

senini dediğini bulamadım ama faturada 30 mart son ödeme tarihli 28.75 tl borcunuz bulunmaktadır yazıyo galiba diğer aya sarkacak

bu şimdi diğer ayay sarksa türkcell in -30 köntöre kadar inmesi gibi olur yaw
ben -2gb la başlayacam yani 2gb kullanım hakkım olacak :D

Görebildiğin e-fatura önceki ayın faturası.Açıkcası gelecek ayın faturasını görmek bile istemeyebilirsin.Geçmiş olsun, olur arada bir böyle durumlar.

fatura geçen ay 28.75 olarak geldi fakat dün telefona bi mesaj geldi bu ayki borcunuz 49.50 diye yani bu ay ödeyeceğiz

fakat ben analamdım bu gün ayın 12 si internette sadece sdn ye facebook a ve arasıra bi kaç siteye girdim sdn de belki 3 yada 4 tane video izledim geri kaln hep yazı okuyorum facebookta tada fazla durmam zaten 20 dk ya dururum ya durmam hatta 10 dk onada günlük girmem bile 12 günde kotam 2 gb a yaklaşmış bu nasıl olmuş anlamadım bilgisayarı benden başka kullanan yok babam var oda ben açtığımda bakarasa bakar yoksa bakmaz bu nasıl omuş anlamadım

Sadece internette gezinsen bile günlük 50 MB ile 100 MB arası kotadan gider.

Laf aramızda bu ay bana 58 lira gelmiş. :D 4 GB+13 GB kullanmışım. :D:D:D

Sınırsıza geçmek en iyisi. İndirimden sonra 45 lira oldu galiba.

Sadece internette gezinsen bile günlük 50 MB ile 100 MB arası kotadan gider.

Laf aramızda bu ay bana 58 lira gelmiş. :D 4 GB+13 GB kullanmışım. :D:D:D

Sınırsıza geçmek en iyisi. İndirimden sonra 45 lira oldu galiba.

+13 kullandın 58 gelmiş ben 2 gb fazla kullandım 49.5 geldi

+13 kullandın 58 gelmiş ben 2 gb fazla kullandım 49.5 geldi
Doğru gelmiş. Çünkü artı GB başına 10 lira geliyor.

Limitli kullanıcılarda artık en üst gelecek ücret 58 lira oldu. Ne kadar kullanırsan kullan 58 lirayı geçmeyecek.

Tabi geç yatırdığın fatura olursa ondan gelecek ceza hariç.

o zman daha iyi olmuş ha 50 ha 58 sınırsız yapıp her ay 50 ödemektense bazı aylar 30 öderim geçtiğimde en fazla 58 çok iyiyimş