TTnet Fatura Sorunu .

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
16 mbite kadar tarifesindeyim 59 tl gelmesi gereken faturam 87 tl gelmiş , fatura bilgilerinide ekliyim , önceki faturalarımda gecikme olmuştu ama faiz olarak bu kadar yansır mı bana bu ?

1985fatura.JPG

kimyaci86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gecikme bedeli diyor galiba ondan biraaz kabarık birde eger yalın adsl kullanıcısı isen diğer ücretler kısmı o olabilir

---------- Post added at 03:37 ---------- Previous post was at 03:20 ----------

galiba internetin önceki ayda kapatılmış geçen ekim ayından itibaren ttnet açama üçreti olarak 12,19 tl +%18vergi+%5Ötv=15 tl alıyolar.sanırım sıkıntı buradan dolayı..59tlfatura+15 tl açma+13 tl de gecikme zammı sonuçç olarak 84 tl geçen ayda benim basıma geldi ordan biliyorum 1 mps sınırsız için 74 tl odedim...

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de son iki fatura arasında tutarsızlık vardı. Arada 30 tl fiyat farkı çıktı bu ay ve geçen ay arasında. Hadi bir kısmı seninki gibi gecikme faizi felandı ama nasıl 30 tl fark oluştu onu anlamadım. En azından aynı sınırsız tarifeyi kullandığım halde nasıl oluyorda internet kullanım ücretleri 2 faturada farklılık gösteriyor diyerekten bi mail attım. Tek beklediğim açıklayıcı bir cevaptı soru işaretlerinin gitmesi için. Gelen cevapta ise tutarların doğru olduğunu ve de enteresan şekilde internet kullanım ücretlerinin rakamlarla aynı olduğunu göstermişler. Halbuki bendeki faturalarda o rakamlar birbirlerini tutmuyor.
Zaten mail felan atıp cevap beklemek hikaye. İlla birini denk getirip tartışmaya gireceksin ki sana düzgün bir açıklama yapsın.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
gecikme bedeli diyor galiba ondan biraaz kabarık birde eger yalın adsl kullanıcısı isen diğer ücretler kısmı o olabilir

---------- Post added at 03:37 ---------- Previous post was at 03:20 ----------

galiba internetin önceki ayda kapatılmış geçen ekim ayından itibaren ttnet açama üçreti olarak 12,19 tl +%18vergi+%5Ötv=15 tl alıyolar.sanırım sıkıntı buradan dolayı..59tlfatura+15 tl açma+13 tl de gecikme zammı sonuçç olarak 84 tl geçen ayda benim basıma geldi ordan biliyorum 1 mps sınırsız için 74 tl odedim...

aynen doğru diyorsun , hem faiz hemde interneti kullanıma açma bedeli yüzünden bu kadar gelmiş sanırım .