türkiyede
işte var demek ki

indirme yöneticileri indirme yaparken önce bir tampon belleğe yazarlar oradan diske kaydederler. bazen tampon fazla şiştiğinden (sebebini bilmiyorum) tüm tamponu bir anda diske yazarken böyle hızlar görmeniz normal ama gerçekte böyle bir hız yok tabi
 indirme yöneticileri indirme yaparken önce bir tampon belleğe yazarlar oradan diske kaydederler. bazen tampon fazla şiştiğinden (sebebini bilmiyorum) tüm tamponu bir anda diske yazarken böyle hızlar görmeniz normal ama gerçekte böyle bir hız yok tabi  gerçeğe bir nebze daha yakın olan hızı görebilmek için du-meter tarzı bir program kullanabilirsiniz...
 gerçeğe bir nebze daha yakın olan hızı görebilmek için du-meter tarzı bir program kullanabilirsiniz...

40 part şip şak takır takır indiriyom valla ... ::
 40 part şip şak takır takır indiriyom valla ... ::

hızını çok merak ettim şimdi, fotolar bende görünmüyor.

5 ve 8,9 Megabit hız yapmış.
Allah hızını arttırsın

hadi yaa ben ilk mesaja göre yorum yapmıştımMegabit olmadı şimdi. 5 mb/s çekiyor arkadaş. Bu da 40 megabit demek. Hızı nasıl bu kadar artmış bilmiyorum ama şanslı olduğu kesin

rezalet
 rezalet 
bende hız testlerinde 8.5 mbit i gördüm (torrentde zaman zaman 1 mb ile indirme yaptım ama genelde 950 kb civarında.), ttnet hızları tam vermeye başlayınca millet haklı olarak şaşırdı

belki de test ediyorlardır bu şekilde.
 belki de test ediyorlardır bu şekilde.8.5 mb saniye dedim. Yani hız testinde 80-85mb olarak çeviriliyor bu
 8.5 mb/s fizik kurallarına aykırıdır (ttnet için)
 8.5 mb/s fizik kurallarına aykırıdır (ttnet için)