Merhaba dostlar sinir stres oldum TTnet taahhüdüm bitmesine 2 ay kaldı aramaya başladılar uzatın uzatın diye bende neyinize uzatacağım deyip kapatıyorum utanmazlar yine arıyor. Bu İnternet için 80 lira verilir mi yahu Allah aşkına.. 16 Mbps 75 GB Akn kota bitince de 3 Mbps küfür gibi.. arıyorum altyapınız 16 Mbps kadar destekliyor diyor yalan konuşuyorlar Superonlineyi aradım oda centilmenlik gereği ile size İnternet veremeyiz diyor. Sonra bakınırken 55-65 TL gibi ücretlere 100 mbps 75 mbps İnternet kullananları firmaları gördüm şok oldum böyle bir şey var mı dedim varmış. TurkNet port yok yalanını bastı ben inanmadım sabah hızlı akşam yavaşmış zaten olmasa da olur sorunlu İnternet yerine yavaş verimli İnternet'i tercih ederim. Netspeed gördüm yeniler herhalde Telekom altyapısı kullanıyor ama bakınca böyle söylediler Vdsl destekiyor 76 Mbps kadar şimdi kim yalancı kim hainlik yapıyor çözemedim. Bana 7 metre diyor santralden bahsediyor galiba bunun bir yararı var mı? sokağa ve arka sokağa baktım kutu falan göremedim arka taraflarda bir yerde galiba. Fiber'in santraline bakır kabloları bağlamışlar çakma fiber olmuş yani anladığım kadarıyla. Bilenler aydınlatsın lütfen bu konuda bilgim yok ve net bilgi bulamıyorum herkes bir şey söylüyor. Yahu şu hıza bakın 80 Lira paraya yazık günah ya 24 ay taahhüde 68 TL 16 mbps 75 gb aynı rezilliği sunuyorlar.. yahu şaka gibi Netflix falan alsam izleyemeyeceğim diye almıyorum İptv zaten hayal.. Netspeed'in gönderdiği değerleri ve bilgileri içeren resmide paylaşıyorum. TTNet speed testini de.