Ttnet bilgisyar kampanyası lenovo g570

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pire05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pire05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 gü önce aldım fakat kutusundan kurulum cd veya driver cdsine rastlamadım bu normalmi?

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cihazı bilmiyorum ama büyük ihtimalle cihaz içerisinde recovery vardır, yani format atmak istediğinizde bilgisayarın kendi içerisindeki yedeği kullanarak kurulum yapacak.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
yeni pc ile cd dvd verilmiyor pc içide vardır yada netten çekeceksin

ibnisina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cd ler artık bir çok bilgisayar firması tarafından verilmiyor. lenovo da açma tuşunun yanında recovery düğmesi var ona basarak bilgisayarı eski haline getirebiliyorsun. veya yedekte alabiliyorsun.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Yazılım içinde yüklü artık çoğu notebookun. Açılış ekranında F11 ya da Del e basarak yeniden başlangıç sistemine getirebiliyorsun bilgisayarı.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Artık Laptopların tamamında kurulum cdsi verilmiyor..orjinal sistem kuruluyor ve windows 7 tüm driverları tanıyabildiği için windows 7 kurulurken driver vs kuruluyor..yapacağın şey basit aslında kurulu sistemin aynısını indirmek ..varsayalım sistemin

windows 7 home premium 32 bit Türkçe -orjinal

sende aynı sistemi indireceksin

windows 7 home premium 32 bit Türkçe

olacak..

orjinalleştirme ise basit..laptobun altında sistemin keyi bulunmakta bu sistemi girerken o keyi girersen orjinal oluyor ve kabul ediyor..

laptopların altındaki orjinal sistem keyinin süresi yoktur..senelerce kullanılabilir..

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ürün kurtarma dvd sinin verilmemesi çok saçma. sonuçta bunu microsoft bedavaya vermiyor. 3 sene önce kasamı almıştım içinde vardı. şu anda nasıl durum bilmem ama muhalefet eder alırdım yoksa vazgeçerdim.

caduet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet lenovo alabilmek için ayrı bir tarifeye geçmek gerekiyor mu acaba yalnızca 13 lira ödemek yetiyot mu

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
ürün kurtarma dvd sinin verilmemesi çok saçma. sonuçta bunu microsoft bedavaya vermiyor. 3 sene önce kasamı almıştım içinde vardı. şu anda nasıl durum bilmem ama muhalefet eder alırdım yoksa vazgeçerdim.

İçindeki yazılım ile siz dvd'ye kopyalaya biliyorsunuz

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayar hakkında yorum yapmak gerekirse tek kusuru webcami şu ana dek gözlemlediğim kadarı ile. Henüz oyun yüklemedim,yükleyince performansımı söylerim. Ayrıca sitede hdmi ile ilgili bilgi verilmemiş fakat hdmi var hem de çok süper.

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bizde Türktelekomdan bilgisayar satyoruz. ne masaüstülerde nede laptoplarda cd var. işletim sistemleri makinaya gömme olduğu için cd vermiyorlar. eğer ek cd verselerdi fiyatı artardı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben geçen sene samsung notebook aldım. kutusundan dvd çıkmadı. arkadaşların da dediği gibi artık dvd vermiyorlar. çünkü üerticiler microsoftttan dvd almıyorlar. sadece seri numara alıyorlar. ellerindeki oem dvdlerden sistemi kurup lisansını giriyorlar ve sistem hazır hale geliyor. diğer her türlü yazılım da sistem içinde geliyor ve yedekleme de yapabiliyorsun.

eğer illa elinde dvd olsun istityorsan internetten kullandığın windows sürümünü indirip dvdye yaz. sonra Bilgisayarım>Özellikler bölümünde yazan seri numarayı bir yere not et veya dvd üzerine yaz. ileride format atmak istersen bu serial ile kurduğun windowsu orjinal yapabilirsin.

sistem içindeki diğer yazılımları da lenovo sitesinden indrebilirsin. istersen indirip dvdye yaz.

StReeTsTyLe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
istersen orjinal kurulum dvd lerini musteri hizmetlerine ulaşark talep edebilirsin fakat ucret talep ediyolar bildiğim kadarıyla.