Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazı bilmiyorum ama büyük ihtimalle cihaz içerisinde recovery vardır, yani format atmak istediğinizde bilgisayarın kendi içerisindeki yedeği kullanarak kurulum yapacak.
cd ler artık bir çok bilgisayar firması tarafından verilmiyor. lenovo da açma tuşunun yanında recovery düğmesi var ona basarak bilgisayarı eski haline getirebiliyorsun. veya yedekte alabiliyorsun.
Artık Laptopların tamamında kurulum cdsi verilmiyor..orjinal sistem kuruluyor ve windows 7 tüm driverları tanıyabildiği için windows 7 kurulurken driver vs kuruluyor..yapacağın şey basit aslında kurulu sistemin aynısını indirmek ..varsayalım sistemin
windows 7 home premium 32 bit Türkçe -orjinal
sende aynı sistemi indireceksin
windows 7 home premium 32 bit Türkçe
olacak..
orjinalleştirme ise basit..laptobun altında sistemin keyi bulunmakta bu sistemi girerken o keyi girersen orjinal oluyor ve kabul ediyor..
laptopların altındaki orjinal sistem keyinin süresi yoktur..senelerce kullanılabilir..
ürün kurtarma dvd sinin verilmemesi çok saçma. sonuçta bunu microsoft bedavaya vermiyor. 3 sene önce kasamı almıştım içinde vardı. şu anda nasıl durum bilmem ama muhalefet eder alırdım yoksa vazgeçerdim.
ürün kurtarma dvd sinin verilmemesi çok saçma. sonuçta bunu microsoft bedavaya vermiyor. 3 sene önce kasamı almıştım içinde vardı. şu anda nasıl durum bilmem ama muhalefet eder alırdım yoksa vazgeçerdim.
Bilgisayar hakkında yorum yapmak gerekirse tek kusuru webcami şu ana dek gözlemlediğim kadarı ile. Henüz oyun yüklemedim,yükleyince performansımı söylerim. Ayrıca sitede hdmi ile ilgili bilgi verilmemiş fakat hdmi var hem de çok süper.
Bizde Türktelekomdan bilgisayar satyoruz. ne masaüstülerde nede laptoplarda cd var. işletim sistemleri makinaya gömme olduğu için cd vermiyorlar. eğer ek cd verselerdi fiyatı artardı.
ben geçen sene samsung notebook aldım. kutusundan dvd çıkmadı. arkadaşların da dediği gibi artık dvd vermiyorlar. çünkü üerticiler microsoftttan dvd almıyorlar. sadece seri numara alıyorlar. ellerindeki oem dvdlerden sistemi kurup lisansını giriyorlar ve sistem hazır hale geliyor. diğer her türlü yazılım da sistem içinde geliyor ve yedekleme de yapabiliyorsun.
eğer illa elinde dvd olsun istityorsan internetten kullandığın windows sürümünü indirip dvdye yaz. sonra Bilgisayarım>Özellikler bölümünde yazan seri numarayı bir yere not et veya dvd üzerine yaz. ileride format atmak istersen bu serial ile kurduğun windowsu orjinal yapabilirsin.
sistem içindeki diğer yazılımları da lenovo sitesinden indrebilirsin. istersen indirip dvdye yaz.