TTNET beni seviyor sanırım :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
TTNET beni seviyor sanırım :)

Önceleri 70 75 lira gelen faturam sözlesmem bittikten sonra 12 ay indirim kampanyasından yararlanınca bu ay 34 TL geldi :) halbuki 39.90 gelmesi gerekiyordu :)

91836603.png

59281098.png

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam hiç merak etmeyın :) Şimdi sizin ayağınız alışsın modlarında onlar 3 4 ay sonra Bi şekilde ttnetten şikayetçi olursunuz bu hızda olabılır faturada olabılır yada durduk yere gelen kopmalar durduk yere gelen abonelıkler mı dersiniz?Hızınızda hiç bi problem yoktur ama 3 4 ay sonra bi altyapı sorunu diyip hızınızı mahvederler.

claven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam hiç merak etmeyın :) Şimdi sizin ayağınız alışsın modlarında onlar 3 4 ay sonra Bi şekilde ttnetten şikayetçi olursunuz bu hızda olabılır faturada olabılır yada durduk yere gelen kopmalar durduk yere gelen abonelıkler mı dersiniz?Hızınızda hiç bi problem yoktur ama 3 4 ay sonra bi altyapı sorunu diyip hızınızı mahvederler.

+ ∞

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
herkes ttnetten bi sekilde sikayetci. Benim derdimse pahali olmasi :) ama artik o da umrumda degil. 5 kisi olduk bnle berabr 15er tl alryrm net bdva :) altyapisi benim oturdugum yerde saglam ama 3 km kadar uzakta oturan arkadasim 3 mbps i goremiyor gece gunduz. Birazda sans olacak :)

--- Mesaj Güncellendi ---

baglantiya gelince 1 yili askin suredir uzun sureli olarak sadece 2 kez kesildi. Max 7 saat. O kadar kusur kadi kizinda da var :)

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam bu ttnetın ne kadar berbat bı altyapıya sahip oldugunu degistirmez ttnet kullanıcılarının %80 i bunu soyluyor herkes sıkayetcı zaten musterı hızmetlerınde calısanlar bıle o kadar bılgılı degıller ben modeme erıstıgımı soyledıgım halde modemınız kapalı olabılır mı dıye soran vardı

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

Yoo ben hiçbir zaman şikayetçi olmadım altyapıdan santralin dibinde oturuyorum ve 16mb'e kadar olan hızında 16mb'ini alabiliyorum :) kopma vs yasamıyorum yani ve bu hızı neredeyse 1.5 senedir sorunsuz kullanıyorum :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
TTnet 1 kişi memmunsa rahat 100 kişi memmun değildir. Buda bi gerçek. :4:

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ben onu sevmiyorum ama :(

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yoo ben hiçbir zaman şikayetçi olmadım altyapıdan santralin dibinde oturuyorum ve 16mb'e kadar olan hızında 16mb'ini alabiliyorum :) kopma vs yasamıyorum yani ve bu hızı neredeyse 1.5 senedir sorunsuz kullanıyorum :)
Alttakı yorum size iyi bi cevap olmuştur hocam :thumbup1:

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
bende o ender insanlardanım :D

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam madem oyle anket acın Ezıcı bı ustunlukle memnun olmayanlar çıkıcaktır ;)

hpdesktop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"benim iyi kullandıgım net için , kötü hizmet alan ttnet kullanıcıları" dersem şanslı kesimden olduğum anlaşılabilir :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ama ben TTNet' i sevmiiiim :)

Ben faturaya bile bakmıyorum. Otomatik ödüyor. Çaktırmadan kabartsa faturayı ruhum duymaz .

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
uydunet kullanıyorum ip çakışması dışında bi sorunum yok :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

3 senedir TTNET kullanıcısıyım istersen faturalarım 1 kuruş aşmadı

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
8 limitsiz kullanıyorum. genelde hızım 6-7 arasında gidip geliyordu. bu son 1-2 haftadır netim 11 mbps in üstünde :) download yapınca. 1.4 mb i gördüm :) çok garip gerçekten TTnet'ten böyle birşey beklemezdim.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şuan ölçtüm 7 mbit görüyorum :)
yanlız o kdar şikayet okudum ki bigün benim başımada gelicek sanki :)

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Hocam madem oyle anket acın Ezıcı bı ustunlukle memnun olmayanlar çıkıcaktır ;)
hocam dediğiniz şekilde başlattım anketi yaklaşık olarak %70 memnun değil .D

--- Mesaj Güncellendi ---

fazla sevinme derim 3 hafta öncesine kadar bende şaşırmıştım ttnet bunu nasıl yaptı dedim demez olaydım 4 mbps yi zor görüyorum o kadar arayım şikayet etmeme rağmen:)
+13 aydır 2 kez geçici olarak yavaşladı ve 7 saat biçalışma yüzünden bağlanamadım. bundan sonrada birşey olmaz :D(inşallah)

DeLi_RuzGaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 limitsiz kullanıyorum. genelde hızım 6-7 arasında gidip geliyordu. bu son 1-2 haftadır netim 11 mbps in üstünde :) download yapınca. 1.4 mb i gördüm :) çok garip gerçekten TTnet'ten böyle birşey beklemezdim.

fazla sevinme derim 3 hafta öncesine kadar bende şaşırmıştım ttnet bunu nasıl yaptı dedim demez olaydım 4 mbps yi zor görüyorum o kadar arayım şikayet etmeme rağmen:)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
TTNET bana da baya kıyak geçiyor açıkçası 8Mbps kadar limitsiz paketim var ama gel gör ki hızım 10,50-11Mbps nin altına hiç düşmüyor upload hariç mübarek 0,67 bir türlü geçemiyor eee buna da şükür öyle değilmi...:wink:

Teşekkürler TTNET:thumbup1::thumbup1:

1830158152.png

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
söylediğim gibi birazda şans olacak :D

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4

-MuzaffeR-

Cezalı
Reaksiyon puanı
4
şansı mansı bilmemde ay sonuna kadar zamanları var düzeltmezlerse ya smile adsl ye geçicem yada kapattıracam kendileri bilir:)

metronet filan yok mu oralarda ya ? burda olsa 1 dk durmam geçerim ama yok meret...