Ttnet bağlantı problemım

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar dun alşamdan ıtıbaren kullanmış olduğum ttnet adsl hızımda bayaağ yavaşlama oldu.sayfalar gece açılıyor.normalde 8 mbps sınırsız kullanıyorum.bunun sebebı ne olabılır.?
hız testım resımdekı gibidir

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bu gibi problemlerin altından genelde santraller çıkıyor. Müşteri hizmetlerini arayın gerekli yönlendirmeleri yaparlar.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ıkı gün önce bağlantı kesılıp tekrar gelıyordu.aradım müsşterı hızmetlerını bızım bölgede bakım varmış.20 saat içersınde sorun düzelecekmış.48 saat oldu hala düzeltılmedı.bılgısayarımda bır sorundan kaynaklanıyor olabılır mı?combofıx ve güvenlık programıylada tarama yaptım.sonuç yıne aynı

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Konu TTnet olunca ilk hatayı TTnet'te aramak lazım. :) Şaka bir yana, bu yavaşlama büyük ihtimal o bakım olayından kaynaklanıyor. Aynı şekil 4-5 ay önce bizim bölgede de bakım vardı. Bakım bittikten sonra sık kopmalar baş gösterdi. Müşteri hizmetlerini aradım, bakım sonrası santraldaki ayarlar bozulmuş, bazı hatlarda kopma problemleri ortaya çıkmış. Santrale bildirdiler. 10 dakika sonra santral aradı, binbir özür ile beraber sorunu halletti.

regena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kopma sorunları bendede var ve bu durum yaklaşık 2 3 aydır ara ara oluyor birkaç gün devam adiyor ondan sonra düzeliyor
az önce ttnet e bu yüzden mail yolladım inşallah bu sefer kökten çözülürd bizde rahat ederiz

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar ben de birkaç gündür internette rezil oldum resmen. :S Bazı sayfalar yüklenmiyor, bazıları yarım yamalak yükleniyor. Ara sıra düzeliyor ancak genelde problemli. TTNet'i aramak zorunda mıyım? Kendileri aramadan bunu düzeltmeyi akıl edemezler mi? :D

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hmm adil kullanım kotasını aştığınız için hızınızı düşürmüşlerdir..nadirde olsa böyle bir ihtimal var kotanız 25 gb geçtimi?

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
hmm adil kullanım kotasını aştığınız için hızınızı düşürmüşlerdir..nadirde olsa böyle bir ihtimal var kotanız 25 gb geçtimi?
Hocam merhaba, zar zor SDN'e girebildim ve mesajını gördüm. Ardından "limitsiz hesabımın" kotasına baktım. 25 GB'ı geçmiş. Ancak bunu ilk kez yaşıyorum. Ya önceden düşürmüyorlardı ya da başka bi sorun var. Son düzenlemeyle 1 GB olması gerekiyor hızın. 1 GB da olsa bu kadar yavaş olmamalı. :S Aynı zamanda TTNet'in hız testinden hızımın 6 Mbit olduğu sonucunu aldım. Muhtemelen başka bi sorun var ve ben Haziran'da TTNet'ten kurtulacağım.

Mesajın için teşekkürler.

abre06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim Allah kurtarsın ttnet in elinden bende haziranda kurtulacam

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar sorun hala devam edıyor.acaba bu durum benım bılgısayarla alakası olabılır mı?bu akşam üzerı kasadan fan sankı daha hızlı çalışmaya başladı yani daha çok ses çıkarıyor. ve sayfalar çok geç açılıyor.g-data total care antı progrfamını kullanıyorum.bundan kaynaklanabılır mı?

Finch

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Modeminizi resetleyin. Bağlantı kablolalarını vs kontrol edin. Belkide sorun sizdedir.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
modem resetledıkten sonra tekrar nasıl kullnacağımı bılmıyorum

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sorunun çözumunu buldum.g-data total care yı kaldırdım.norton 360 kurdum.eskısı gıbı hızlandı.boş yere ttnetın gunahını aldım.kaspersky bıle gdata kadar yavaşlatmıyor.asla tavsıye etmem.