Bıktım Senden TTNET

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum.

--- Mesaj Güncellendi ---

[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] Nerdesin.........

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bize burdaki [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] 'tende destek yok :D

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ancak insanları 7/24 arayıp taciz niteliğinde kampyanları bildirirler, ayarlar, bayarlar.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
TTNET beni biraz uğraştırdı, geçenlerde internetim komple kapantı naptılarsa artık aradım geldiler baktılar sonra bağladılar derken baktım mega bitlerimin yerinde yeller esiyor aradım daha önce 8Mb'te çok yakın kullanıyordum internetimi ama tamirden sonra düştü dedim oda bana yok bişi yok zaten bizde 8Mb kadar diyoruz yok bişi geçmiş olsun diyip başından savacakken 8Mb kadar diyorsunda benim bitim 3 e düşmüş enayimiyim ben dedim geçirttirme beni smile'ye falan yaptımki taahhütüm devam ediyor :D blöf blöftür neyse derken ben 3Mb den, 7 Mb'ye getirtitrdim. Kalanı'da haram ettim.

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bende 1Mb'lik bağlantı kullanıyorum ve hız değişikliği yapmadan önce ilk olarak santrala görüşmeye gittim bana 8Mb'lik hız alırsın dedi. Gene güvenemedim müş. hiz. aradım, oradaki kişi de bana şu anda ancak 4 ile 5Mb'lik hız alabilirsiniz dedi. Halen hız değişikliği yapmadım. Uydunet ile tekrar görüşmeyi düşünüyorum çünkü onlar ile de hız konusunda sorunlar yaşamıştım.

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün aradılar işte santral'den uzak olduğunuz için hattınız 1 mb hızı destekliyolar dediler auto santral gibi bişey kurulması gerekli onun için başvuru yapıyoruz sizin adınıza 2-3 gün içinde geri dönüş yapıcaz dediler bekliyorum hala. [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION]

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adamlar oyun oynuyo anlamadım gitti. bu konu sayesinde burdaki [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] isimli yetkili ile konuştuk ve gereken işlemi başlattı ve 1 -2 gün sonra baktım ki hızım 1 mb iken 1.5 mb olarak yükseltilmiş bu hız bile memnun etmişti fazla bir artış olmamasına rağmen ama şuandan itibaren hızımı yine 1mb'te düşürdüler. Çocuk oyunumu bu iş bi yükselt bi düşür.

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bıktım.1 mbit sınırsız kullanırken bir hata ettik 8 mbite kadara geçtik.Hat hemen kesildi.Arızayı arayınca hızımı 2 mbite düşürüp netimi verdiler.1 senedir Kayseri merkezde hem de 2500 konutlu dev binaların içinde 2 mbit internet kullanıyorum.Kaç defa mail attım.Bizzat gidip Erciyes telekom müdürüyle görüştüm.Hepsi de biz size döneceğiz en yakın zaman da sorununuzu çözeceğiz dediler halen bişey yok.Parayı alınca iyiler hizmet isteyince arayan soran yok.
Bir de neredeyse suçu bana atacaklar.Neymiş efendim santrale 2200 metreymişiz.Santral bu hızdan sonrasını kaldırymıyormuş.Özür dilerim ev alırken onlara sormalıymışım.Adamlar şu bari deseler yeter bana.Kusura bakmayın en kısa zamanda altyapıyı uygun hale getireceğiz.Maalesef o da yok.Bunlara bulaştığım için bin pişmanım.Bulaşmak isteyenleri de uyarıyorum...

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] şu soruna kesin bi çözüm bul artık...

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

yunus64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamlar,ben iki yıl 8 mg bite kadar olanı 0.65 bit kullandım.Sonunda heryere şikayet ettim ve şimdi hızım 10.52 mg bit geliyor.Gayet iyi.yakında olan santrale bağlayın.başkası olmuyor.

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6 mbps sınırsız ttnet tarifesindeyim ve download hızı 150 160 kb dan yukarı çıkmıyor bende bıktım 2 ay once 400 900 kb arası download hızı varken bu zam geldiğinden beri böle bu nedir ya [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] e duyrulur.

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

Yeteri kadar mesajım olmadığı için PM atamıyorum ama benim sorunum şu sayın yetkili.Binamız santrale 2200 metre uzaklıktaymış.Bu mesafeden 2 mbitten hızlı internet verilemezmiş.Biz büyük bir site olarak en kısa zamanda saha dolabı istiyoruz mahallemize.Kaç defa söyledik yetkililere ama 1 yıldır bişey yok.

--- Mesaj Güncellendi ---

Yer olarak Kayseri merkezdeyiz büyük bir sitede.Yaklaşık 2500 konut ve dev binaların olduğu....

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Teknik desteği - hizmeti nasıl ?

Aradığımda müziksiz tantanasız bir insan evladına mutlaka bağlanırım. TTnet e nazaran daha anlayışlı bir müşteri hizmetleri var. Ayrıca online hizmetlerden tarife değişikliğinden tut, sabit ip alımı, güvenli internet seçenekleri herşeyi seçebiliyorsun. Şuan hızım 16MB gayet memnunum. Ayrıca verdikleri modemde TTnet gibi uyduruk huwai değil, Airties Air6372SO modem verdiler. Bence fazla düşünme git Turkcell iletişim merkezine hemen geçiş yap.

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aradığımda müziksiz tantanasız bir insan evladına mutlaka bağlanırım. TTnet e nazaran daha anlayışlı bir müşteri hizmetleri var. Ayrıca online hizmetlerden tarife değişikliğinden tut, sabit ip alımı, güvenli internet seçenekleri herşeyi seçebiliyorsun. Şuan hızım 16MB gayet memnunum. Ayrıca verdikleri modemde TTnet gibi uyduruk huwai değil, Airties Air6372SO modem verdiler. Bence fazla düşünme git Turkcell iletişim merkezine hemen geçiş yap.

Eğer hız problemini çözmezler ise en kısa sürede geçicem.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Alt yapıyla ilgili sanırım senin sorunun. Servis sağlayıcı değişse bile yine turk telekom alt yapısını kullanacağından dolayı birşey değişeceğini sanmıyorum. En iyisi @TTNETDestekin seninle görüşmesi..

Bende alt yapı sanıyordum .3 kez telefonla aradım anca arıza kaydı alıyorlar çözüm yok sonra telekoma giderek hız hakkında bilgi aldım 8 mb lik paket kullanıyordum 1 mb veriliyor deyince hat kaldırmıyor ama hızı çok düşürmüşler 4 mb lik hız verelim diyerek hızı artırdılar.Hızım arttı 1 ay sonra mesaj geldi faturanız 55 tl olacak diyerek o zaman 49 tl idi sınırsız tarife.Canımı sıktılar başlarım sözleşmesine diyerek gittim.Smile abone oldum gayet memnunum müşteri hizmetlerini bir kere aramak durumunda kaldım 2 hafta sonra müşteri hizmetleri bölümü beni arayarak sorunumun çözülüp çözülmediğini sordu.Vaybe böyle müşteri hizmetleride varmış dedirttiler.

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Superonline geçin rahat edin en azından bu ilgisiz insanlardan kurtulmuş olursunuz

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süperonline kullanın ne müşteri hizmetleri nede teknik sıkıntı kalsın kafanız rahat olsun