Bıktım Senden TTNET

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar

TTNET Müşterilerinin %80'ni şikayetçi bunlardan biride benim.

1 MB sınırsız paket kullanıcısıydım,ttnet'ten telefon açtılar 1 mb sınırsız paketi kullanıyorsunuz,kullanmış olduğunuz pket en yavaşa adsl paketidir,şuan 8 mb kadar hızlı net limitsiz paketi var sizi ona geçirelim daha hızlı internete bağlanırsınız dediler zaten yavaşlıktan şikayetçiydim bu teklifte üstüne gelince hemen geçiyim dedim geçmez olaydım, 8 mb kadar net limitsiz paketine telefon onayı ile geçiş yapktık ama nedense net hızında hiçbir değişme olmadı aynı hızla devam 100 kb ile, en az 30 kere arıza kaydı bıraktık bilmem kaç defa müşteri hizmetlerini aradık ama sonuç aynı hiç bir değişme olmadı, en sonuncu arıza kaydını dün bıraktık ve akşam müşteri hizmetleri arayınca teleseketer 2 aralık tarihinde bırakmış olduğunuz arıza kaydındaki arızanız giderilmiştir dedi ama giderildi demesine rağmen hız aynı 90 - 110 kb arası değişiyor. en kısa sürede ttnet aboneliyimi kapatıcam böyle giderse.

Smile Adsl'nin kampanyası var limitli fiyatına limitsiz net dite 8 mb kadar hız sınırsız 6 ay boyunca 30 TL ona geçmeyi düşünüyorum.

Smile adsl nasıldır ? önerilerinizi bekliyorum.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] seni seçtim.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Alt yapıyla ilgili sanırım senin sorunun. Servis sağlayıcı değişse bile yine turk telekom alt yapısını kullanacağından dolayı birşey değişeceğini sanmıyorum. En iyisi [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION]in seninle görüşmesi..

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
8mb netlimit paketi var. Müşteri hizmetlerini aramakla bişey olmuyor. Papağan bile onlardan daha zekidir. Bulundun il/ilçenin teknik destek kısmına gidiyor ve rica ediyorsun. Adam seni 8mb sabitliyor 1 ay oldu 300-400gb arası down yaptım hiç düşmedi. He tabi bu son zamdan sonra kapatıyorum o ayrı bir konu.

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Santral gidicem ama oda boş olucak gibi en sonunda kapatıcam ttnet'i o olucak.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Benim çekme hızım 1 mb düşmüyor bayadır.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
8mb netlimit paketi var. Müşteri hizmetlerini aramakla bişey olmuyor. Papağan bile onlardan daha zekidir. Bulundun il/ilçenin teknik destek kısmına gidiyor ve rica ediyorsun. Adam seni 8mb sabitliyor 1 ay oldu 300-400gb arası down yaptım hiç düşmedi. He tabi bu son zamdan sonra kapatıyorum o ayrı bir konu.

senin pakete zam gelmedi senin pakete geçecek olanlara zam geldi, 55 lira ödemeye devam gerçi o da fazla ya

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
senin pakete zam gelmedi senin pakete geçecek olanlara zam geldi, 55 lira ödemeye devam gerçi o da fazla ya

Senin pakete filan ayıp oluyor ama :D Ödemiyorum arkadaş başlarım ulen 55 Tl Turkcell fibernet 20mb. Kendime küfür ediyor gibi hissediyorum kullandıkça.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Pardon :mrgreen:

Ne zaman adil kullanımı gerçekten devreye sokarlarsa o zaman bırakırım ben de ttneti, sen mesela 300gb indirmişsin düştü mü hızın? :D

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 mb hız yine iyi senin ben onuda alamıyom bazen :D ağlanacak halime gülüyorum.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Pardon :mrgreen:

Ne zaman adil kullanımı gerçekten devreye sokarlarsa o zaman bırakırım ben de ttneti, sen mesela 300gb indirmişsin düştü mü hızın? :D

İlk başta 1mb idi. Neyse teknik destekten bi tanış buldum sabitlettirdir. Ondan sonra 8000Kpsde sabitlendi. Evet okuyunca saçma geliyor ama ne yazık ki güzel ülkemde her yerde işler böyle yürüyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şu an 109 liralık paketi kullanıyor gibiyiz. Neyse fazla dillendirmeyelim elimizden uçup gitmesin bu da yoksa ttnet çekilmez :D

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] i bekliyorum. umarım yardımcı olur.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bıktıysan kop gitsin beklemen hata... Smile da diğer her şirket gibi TT nin altyapısını kullanır fakat 2 sene içerisinde sadece 3 kez çok kısa süreli olarak bağlantım kopmuştu... Sebebi de yine smile dan değil bizim binanın hemen yanında bulunan TT nin hat dağıtım kutusunun TT teknikeri tarafından uyduruk şekilde kapatılması yüzünden yağmurda ıslanması ve TT altyapı çalışmaları sebebiyle olan kesintilerdi... Smile dan yine Doğan a bağlı Millenicom a geçmeden öncesine kadar Smile kullandığım süre boyunca tek sıkıntım telefona fazlasıyla geç cevap vermeleriydi fakat bu da sadece ilk abonelik başlangıcı sırasında sorun olmuştu... Zaten 2 - 2,5 sene hiç sorun olmadığı için smile ı aramaya da gerek kalmıyordu...

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bende seninle aynı tarifeyi kullanıyordum bir gün ttnetten bir gün türk telekomdan tarife değiştir diye arayıp arayıp duruyorlardı en sonunda sinirlendim önce ttnetdeki adama sonra türk telekomdaki kadına verdim veriştirdim 1 1,5 ay oldu ikisindende arayan soran yok tarife değiştir diyen yok kafam rahat:D

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

sorgusual

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer çevrenizde varsa fiber internete geçin dertlerinizden kurtulun. Eğer yoksa da komşularınızı ikna edip mahallenize veya sitenize getirtin, eğer bir çok kişinin fiber internete geçmesine vesile olursanız yardımcı olduğunuz için size bir sürü güzellik de yaparlar.

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 yıl bitsin bende ilk iş olarak iptal etmeyi düşünüyorum. Ne zamandır kullandığımızı nasıl öğrenebiliriz bilgisi olan varmı faturada yazmıyor

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer çevrenizde varsa fiber internete geçin dertlerinizden kurtulun. Eğer yoksa da komşularınızı ikna edip mahallenize veya sitenize getirtin, eğer bir çok kişinin fiber internete geçmesine vesile olursanız yardımcı olduğunuz için size bir sürü güzellik de yaparlar.

fiber net olsa direk geçicem ama daha gelmedi.

--- Mesaj Güncellendi ---

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

özel mesaj yolladım. şuan cep telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hız sorunu hala devam ediyo.

[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] 'te yardımcı olucam dedi sonra sesi soluğu kesildi ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
SizLerden aLıp bizLere veriyorLar heraL :D Bu araLar çok iyi. 1.200 mb de çekiyorum.

wrrn.jpg

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galiba bana hiç hız vermedilerki geri alsınlar hız pakete geçtiğimden beri aynı.

swalk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de mevcut aylardır bağlantı hızım inanılmaz kötü defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen hiç bi değişiklik yok bir de sürekli alt yapıyı bahane ediyorlar.. yan komşum benimle aynı paketi kullanırken onun hızı benmimkinin en az 3 katı..ama inatla aynı şeyi bahane ediyolar.. ilk fırsatta iptal edicem sözleşmemi kimsenin ilgilendiği yok...@TTNETDestek

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim 8 mb kadar hızlı pakete geçtiğimden beri hızda hiç bir değişme olmadı. hızlanıp düşse yine içim acımıcak ama alamadığım hızın parasını ödüyorum.

önceden 40 TL ödüyorum 1 mb hız için şimdi yine 1 mb hız ama bu sefer 55 TL ödüyorum 15 TL boşu boşuna yani.

[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] şu probleme bi el at gözünü seveyim.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ttnet müşteri hizmetleri ara cözüm bulursun

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aramadım mı zannediyosun en az 50 kere bunların 20 tane arıza kaydı ile sonuçlandı ama bu kadar görüşme bu kadar arıza kaydı sonuç ne hiçbişey değişmedi.